Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 5. marts
Cita pasaule
2017. gada 5. marts, 06:25

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 5. marts

Jauns.lv

AUNS

Itin bieži radīsies jautājumi, kam atbilde nedosies uzreiz rokā. Vērts izrauties no mājas sienām un doties izbraukumā – pretim pavasarim. Našķi un kārumi būs Aunu ikdienas vēlmju sarakstā. Sporta nodarbības – īstais veids, kur novirzīt sakrājušos enerģiju.

VĒRSIS

Miers, apņēmība un nopietnība valdīs it visā, kam Vērši ķersies klāt. Laba diena, lai mērķtiecīgi turpinātu ceļu pretim saviem sapņiem. Zināšanas plūdīs kā pa straumi, jāspēj vienīgi tās notvert. Gribēsies, lai mājās valda kārtība un Vēršu izvirzītie noteikumi. Jāļauj uzplaukt savam kulināra talantam.

DVĪŅI

Šodien Dvīņi leposies ar pārliecību par savu vienreizīgumu, kas ar vieglu soli ļaus apdarīt visus darbus. Jo vairāk draugu un radinieku apkārt, jo labāka sajūta par brīvdienām. Atpūta kopā ar bērniem un prieks par visu labo, ko dzīve spēj dot. Var pieķerties mājas un saimniecības darbiem, kas gana ilgi jau atliki.

VĒZIS

Visas lietas ieteicams risināt ar vēsu prātu. Galvenais – neapstāties pusceļā un nepadoties. Būs vietā teiciens: “Lēnāk brauksi, tālāk tiksi!” Rūpes par bērniem un tuviniekiem, lai tikai visi būtu laimīgi, apmierināti un smaidīgi. Ar partneri labāk izrunāt visus sasāpējušos jautājumus, nevis izgudrot atbildes, kam nav nekāda pamata.

LAUVA

Tiks novērtētas Lauvas spējas gūt popularitāti ar ieguldīto darbu. Fizisks darbs veldzēs prātu, liksies, ka visas ķibeles atkāpjas. Ļaužu masās Lauvas jutīsies kā zivs ūdenī. Iespējas iepazīt jaunus cilvēkus, uzzināt, kā sevi pilnveidot. Mākslinieciskām Lauvām iedvesmas diena, kad jāļaujas intensīvai un spēcīgai vēlmei radīt.

JAUNAVA

Jaunas idejas un vēlme būt labākajam. Finanšu jomā joprojām nospriegota situācija, kas var būt par iemeslu iekšējiem pārdzīvojumiem. Jaunavas ir harizmātiskas un valdzinošas, kas ļauj veiksmīgi piesaistīt pretējā dzimuma pārstāvjus. Attiecībās Jaunavām gan jāizrāda sava ieinteresētība, citādi mīlestība uzvirmos un tikpat ātri izgaisīs.

SVARI

Šodien Svari nespēs nosēdēt ilgāk par pāris minūtēm – notikumi un cilvēki raus uz visām pusēm. Sarunās ar pieredzes bagātajiem var tikt piespēlēta kāda oriģināla ideja. Mīlestība kļūs arvien piepildītāka, sasniedzot jaunu attiecību līmeni. Kāds var satikt ilgi gaidīto mīlestību – un jūtas uzbangos strauji.

SKORPIONS

Brīvdiena veltāma nekaitīgiem priekiem, bērniem un tīkamām nodarbēm. Tiesa, valdīs saasinātas emocijas un vēlme sasniegt rezultātus iespējami ātrāk, nepadomājot par sekām. Laiks ieklausīties viedos padomos. Spēcīga vēlme mīlēt un tikt mīlētam. Jaunas iespējas un piedāvājumi, tomēr priekšroka klasiskām un ierastām vērtībām.

STRĒLNIEKS

Uz apkārtējo fona Strēlnieki izcelsies ar viedumu un intelektu. Tomēr noskaņojums būs kā šūpolēs – vienu brīdi augšā, otru lejā. Galvenā māksla – saglabāt līdzsvaru un pieņemt individuālu lēmumu. Taču kopumā laba diena, brīnišķīgi pavadīts laiks, iespējams ceļojums un daudz jaunu iespaidu. Tomēr svarīgi būt blakus tuviniekiem brīžos, kad viņiem vajadzīga palīdzība.

MEŽĀZIS

Aktualizējas Mežāžu ietekme uz apkārtējiem – viņi izrādīs uzstājību un iniciatīvu. Liels pieprasījums pēc Mežāžu darbaspējām, asā prāta un organizatora talanta. Aktuālos darbus spēs paveikt ātri un rezultatīvi. Kopā ar mīļoto ieteicams doties ārpus mājas izklaidēties un gūt jaunus iespaidus. Var baudīt ēšanas jaukumus un pavārmākslas burvību. Pozitīvas emocijas, pārlasot kādu labu grāmatu.

ŪDENSVĪRS

Šodien sekmēsies plānu un savas unikālās stratēģijas izstrāde. Patiks izmantot dažādas shēmas un grafikus, lai uzskatāmi demonstrētu informāciju. Uz labu laimi gan neko nevajadzētu sākt. Sajūta, ka dzīvē ir daudz krāsu, prieka un gandarījuma. Vēlams atrast laiku hobijiem, kas dod enerģiju un dzīves pacilātību. Iekšējos pārdzīvojumus Ūdensvīri pārrunās ar kādu, kam visā pilnībā uzticas.

ZIVIS

Savas varēšanas apziņa. Jaunas izzinošas intereses, kas noderēs, risinot aktuālus jautājumus. Iespēja nopelnīt nākotnē balstās šodienā. Zivis apmeklēs baznīcu un gūs iekšējo mieru. Patiks iepirkties. Problēmas gan labāk neizdomāt un ļauties mirkļa burvībai. Jauks laiks kopā ar bērniem un mīļoto cilvēku.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock