Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 4. marts
Cita pasaule
2017. gada 4. marts, 06:11

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 4. marts

Jauns.lv

AUNS

Laba diena, lai risinātu ģimenes problēmas un sakārtotu attiecības. Droši īsteno visu, ko esi iecerējis. Vari spert pat kādu pārgalvīgāku soli – veiksme būs tavā pusē! Svarīga nozīme panākumu kaldināšanā izrādīsies arī kādam labvēlim - viņam pateicoties, izdosies pabeigt lielu un sen sāktu darbu.

VĒRSIS

Disciplinē sevi, rīkojies neatlaidīgi un mērķtiecīgi, un tu lieliski tiksi galā ar visu, ko uzskati par neatliekamu un svarīgu. Var tikt īstenotas pat šķietami nereālas ar biznesu saistītas ieceres. Bez pūlēm iegūsi augstāku amatpersonu labvēlību, kas lieti noderēs, aizstāvot savas materiālās intereses.

DVĪŅI

Mēģinājumi sakārtot savu dzīvi šodien vainagosies ar panākumiem. Arī tas, ko darīsi citu labā, izpelnīsies atzinību. Tomēr pašapmierinātībā slīgt nevajadzētu – tas var novest pie rutīnas. Drosmīga, apņēmīga rīcība veicinās ne vien jaunu ieceru īstenošanu, bet palīdzēs arī atgūt nokavēto un garām palaisto.

VĒZIS

Intensīvāka kļūs mijiedarbība ar apkārtējiem, biežāk vajadzēs skaidrot savu viedokli, izklāstīt idejas un apspriest iespējamo sadarbību. Veidosies dažādi jauni sakari. Ar savu enerģisko rīcību nonāksi uzmanības centrā. Lai aprastu ar jauno situāciju, būs vajadzīgs laiks.

LAUVA

Nesteidzini notikumus, tie jau tāpat risināsies pietiekami strauji. Lai cik saspringtas situācijas brīžiem veidotos, centies saglabāt filozofisku mieru. Ja vien iespējams, sarežģītus darbus nesāc, dari to, par ko esi drošs, ka spēsi izdarīt līdz galam. Dodies ceļā, apciemo draugus, radus vai vienkārši atpūties pie dabas.

JAUNAVA

Ja vēlies kaut ko sasniegt, esi pacietīgs. Netērē enerģiju sīkumos, koncentrējies vienam konkrētam mērķim un mazāk domā par to, kā tavu rīcību vērtēs apkārtējie. Mierīgi atzīsti gan savas kļūdas, gan panākumus. Ja kaut kas nav izdevies īsti labi, sāc visu no sākuma, arī pārrunas vai sadarbību.

SVARI

Mēģini nezaudēt sasniegtās virsotnes. Komandējums, iespējams, būs tieši tas, kas nepieciešams, lai uzlabotu profesionālās iemaņas, paplašinātu redzesloku un smeltos jaunas idejas. Ja būsi pietiekami pārliecināts, savas problēmas atšķetināsi pats saviem spēkiem. Var laimēties tur, kur to nemaz negaidīji.

SKORPIONS

Ja rodas jaunas iespējas, daudz neprāto un nestiep gumiju – izmanto tās! Iegūsi gan jaunus draugus, gan izdarīsi milzum daudz darba. Tava stingrā un noteiktā rīcība atstās iespaidu uz cilvēkiem, kuri pozitīvi ietekmēs tavu virzību pa karjeras kāpnēm. Dodies netālā ceļā vai ekskursijā.

STRĒLNIEKS

Esi mērķtiecīgs un komunikabls. Šodien pieņemtie lēmumi pavērs ceļu veiksmīgai sadarbībai, atgūsi ticību saviem spēkiem. Materiālajā ziņā situācija pārredzama un prognozējama, dvēseles komfortu nodrošinās tikšanās ar draugiem, nesteidzīgas sarunas un radošas aktivitātes.

MEŽĀZIS

Lielāku uzmanību velti sadzīviskiem jautājumiem. Sarīko ģenerāltīrīšanu, atbrīvojies no savu laiku nokalpojušiem sadzīves priekšmetiem, padomā par komforta uzlabošanu. Veicot ārējus uzlabojumus, uzlabosies arī pašsajūta. Apzinies savas darbības mērķi, un tev nevajadzēs šaubīties par pieņemto lēmumu pareizību.

ŪDENSVĪRS

Būsi nepārtrauktā kustībā, līdz ar to tev nebūs laika sūdzēties par dzīves nebūšanām. Ne velti mēdz teikt, ka darbs ārstē visas kaites. Lielākie sasniegumi saistīti ar bērniem, vaļasprieku vai talantiem. Radīsies jauna aizraušanās, saņemsi kādu svarīgu uzaicinājumu vai informāciju.

ZIVIS

Tevi aizraus jaunas idejas un cilvēki, veidosies jauni profesionālie kontakti. Ar darbu būsi apmierināts, arī par naudas trūkumu nesūdzēsies. Tomēr apspriest šo tēmu ar draugiem nevajadzētu – jutīsies neveikli, ka vismaz pašlaik tev nav iemesla gausties par dzīvi.


Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock