Tavs šodienas horoskops. Piektdiena, 3. marts
Cita pasaule
2017. gada 3. marts, 06:28

Tavs šodienas horoskops. Piektdiena, 3. marts

Jauns.lv

AUNS

Sasteigta, nepārdomāta rīcība atstās iespaidu, ka uz tevi nevar paļauties. Sekojot mirkļa iedvesmai, nāksi klajā ar pārsteidzīgiem secinājumiem un apgalvojumiem. Ja gribi saglabāt labu reputāciju, domā, ko runā. Garastāvokli uzlabos negaidīta dāvana vai kāds cits materiāls ieguvums.

VĒRSIS

Nepārspīlē, novērtējot savu ieguldījumu biznesā. Tev, iespējams, šķitīs, ka esi neaizstājams, taču būs cilvēki, kas domās citādi. Objektīva kritika no malas pasargās no iedomības un augstprātības. Ja gribi īstenot kaut ko neprātīgu, ļaujies spontānai idejai, ceļojums var būt viena no tām.

DVĪŅI

Saglabāt optimistisku skatienu uz dzīvi šodien nebūs viegli. Izsakot savu viedokli, kļūsi neobjektīvs un nepiekāpīgs. Neizvirzi citiem pārāk augstas prasības, jo tava paša rīcība nebūs nemaz tik nevainojama, neļaujies pašapmānam. Domā, pirms runā, centies neizraisīt asas diskusijas.

VĒZIS

Iespējamas emocionāli saspringtas situācijas, jo aizņemtība darbā var izjaukt plānoto atpūtu. Nekonfliktē ar tuviem cilvēkiem. Būdams ar sevi neapmierināts, kļūsi nesaudzīgs pret cilvēkiem, kas nav vainojami tavās nebūšanās. Mainoties apstākļiem, mainīsies arī tava attieksme pret notiekošo.

LAUVA

Vēlme pēc ideāla rezultāta nenāks par labu attiecībām ar darījuma partneriem – kļūsi nepamatoti prasīgs un uzstājīgs. Līdzdalība sabiedriskajos procesos atgriezīs tevi īstenībā un palīdzēs pieņemt situāciju tādu, kāda tā ir. Pateicoties tam, tev izdosies paveikt daudz ko lietderīgu gan savā, gan citu labā.

JAUNAVA

Situācija šodien būs nestabila. Mainīsies plāni, daudz kas notiks ne tā, kā iecerēts. Ja nespēsi saglabāt pozitīvu skatījumu uz pasauli, iespējams stress un konflikti. Mierinājumu meklē draugu sabiedrībā vai pievērsies kādam vaļaspriekam. Tas nomierinās un palīdzēs izgaisināt šaubas.

SVARI

Var nākties pārskatīt savas attiecības ar kādu tuvu cilvēku. Ja vēlies ieviest pozitīvas pārmaiņas, rēķinies, ka viegli nebūs. Daudzas neskaidrības apgrūtinās pieņemt lēmumus un izšķirties par konkrētu rīcību. Aktīvākam un drosmīgākam ir vērts būt nākamās nedēļas sākumā.

SKORPIONS

Neiesaisties aktivitātēs, kas prasa lielu uzdrīkstēšanos un atbildību. Vari neizturēt riskanta darījuma spriedzi un sava svārstīguma dēļ pakļaut neveiksmei pasākumu, līdz kura finišam palicis pavisam nedaudz. Stiprini sevi ar pozitīvām domām, neļaujies negatīvai ietekmei. Rodi iespēju pabūt vienatnē.

STRĒLNIEKS

Neizvairies no sarežģītu saskarsmes jautājumu risināšanas, tas palīdzēs saprast, ar kuriem cilvēkiem vari atrast kompromisus un, par spīti nesaskaņām, tomēr sastrādāties, tādējādi izdarot to, kas tev vienam nebūtu pa spēkam. Grūtības radīs vienīgi nespēja radoši paskatīties uz notiekošo – tava iztēle neļaus pacelties pāri ikdienas pelēcībai.

MEŽĀZIS

Šaubas un neticība būtiski ietekmēs tavu allaž nosvērto rīcību. Meklēdams sev pieņemamākos problēmu risinājumus, kritīsi galējībās, zaudēsi lēnprātību un pat sāksi neapdomīgu sacensību ar spēcīgiem sāncenšiem. Ja reiz tā, nepadodies! Nedod iemeslu kritizēt tavu rīcību, īsteno sākto līdz uzvarošām beigām.

ŪDENSVĪRS

Dzīve šajās dienās šķitīs kā viens liels neatbildams jautājums. Apspiestas vēlmes un idejas izlauzīsies uz āru visneparastākajā veidā, liekot pabrīnīties par tevī mītošajām kaprīzēm. Ja ļausi tām sevi vadīt, tava uzvedība būs visai savdabīga. Nedari neko steigā, lai nepiedzīvotu materiālu vai morālu zaudējumu.

ZIVIS

Grūtības sagādās jaunu tradīciju ieviešana ģimenē. Atsaucību negūs arī ierosinājums izdarīt izmaiņas dzīvokļa iekārtojumā. Kaut arī tavas idejas nebūs zemē metamas, taču priekšstats par to, kā tās praktiski īstenot, būs diezgan miglains. Ja nepaturēsi savas vienreizīgās idejas pie sevis, vari gatavoties uz attiecību skaidrošanu.


Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock