Tavs šodienas horoskops. Trešdiena, 1. marts
Cita pasaule
2017. gada 1. marts, 06:28

Tavs šodienas horoskops. Trešdiena, 1. marts

Jauns.lv

AUNS

Galvenais klupšanas akmens – pārspīlēta aktivitāte, kas izraisīs vienīgi haosu. Jācenšas atrast zelta vidusceļu, jākontrolē sava rīcība un dzīve kopumā. Alkas pēc brīvības jūtu sfērā. Nopietnākas attiecības veidosies, pamatojoties uz draudzības jūtām. Pretējā dzimuma pārstāvjus Auni piesaistīs ar kādu noslēpumainu starojumu.

VĒRSIS

Apkopojuma un revīzijas diena, kad nepieciešams izdarīt secinājumus par pieļautajām kļūdām, pārskatīt darījumus ar sadarbības partneriem. Lielu lomu spēlēs hobiji, aizraušanās un intereses. Daudzi Vērši izglītosies, nodosies jaunradei, zinātnei. Mīlestībā svarīgākais – sarunas, diskusijas un domu apmaiņa.

DVĪŅI

Labvēlīgi apstākļi stratēģiskām iniciatīvām un dažādām aktivitātēm sabiedrībā. Iespēja saņemt kādu labu, bet grūti izpildāmu piedāvājumu. Ticot veiksmei, viss izdosies. Paaugstināsies intelektuālās spējas, pastiprināsies interese par garīgām vērtībām. Ieceres par došanos kādu ceļojumu. Atkalredzēšanās ar kādu mīļu paziņu.

VĒZIS

Nepieciešamība uzņemties lielāku atbildību. Domas par karjeru un nākotni. Savu atpazīstamību palielināsi ar masu saziņas līdzekļiem un publikācijām. Mīlas dzīve kā šūpolēs – vienā mirklī karstasinīgs strīds, otrā brīdī – jau vispārēja saplūšana un harmonija. Vēlams sarīkot romantisku randiņu ar dzīvesbiedru ārpus mājas.

LAUVA

Lauvas apgūs ko jaunu vai papildinās profesionālās zināšanas. Daudzās sakrājušās domas mierīgi jāapsver. Tiks uzticēti kādi sabiedriski pienākumi. Ne vienu vien Lauvu sagaida pārvērtību laiks dzīves mērķos. Svārstības starp garīgo un materiālo. Sīkumi un nieki nedrīkst izjaukt to, kas gadiem celts un būvēts.

JAUNAVA

Ikdienas trakajā skrējienā svarīgi nepazaudēt savu labo noskaņojumu. Darbā iespēja parādīt savas prasmes. Finansiālie ieņēmumi – svārstīgi. Vientuļie un garlaicīgie vakari izgaisīs nebūtībā. Apzināti izrādot savas jūtas, pieķeršanos un mīlestību partnerim, Jaunavas tiks pāri savai nedrošībai.

SVARI

Vēlams darīt savu darbu un mazāk domāt par taustāmo rezultātu, uzdrošināties riskēt un noticēt savām idejām, īpaši tajās jomās, kas allaž vilinājušas, izmantot zinošu speciālistu palīdzību. Var atļauties attiecības, uz kurām agrāk Svari nebūtu parakstījušies. Ja ir piepildījums saskarsmē ar esošo partneri, šīs attiecības var pacelt krietni augstākā līmenī.

SKORPIONS

Aktuāli ikdienišķie pienākumi un saistības. Brīnišķīgas attiecības ar bērniem un mīļoto palīdzēs arī karjerā. Iniciatīva ir veiksmes garantija. Vēlams sevi palutināt ar romantiku, domāt tīras domas būt un atklātam. Neierasta vide ļaus saskatīt jaunas rakstura kvalitātes savā mīļotajā cilvēkā.

STRĒLNIEKS

Līgumi, rēķini, dokumentu kārtošana. Rezultātam būs plusa zīme, turklāt papildus tiks iegūta vērtīga pieredze. Veidotie kontakti būs noturīgi. Vislabākais palīgs Strēlnieku pašsajūtai būs smaids. Partneris ieviesīs patīkamas pārmaiņas attiecībās. Radīsies vēlme šīs izjūtas iemūžināt. Par labu nāks sarunas ar bērniem.

MEŽĀZIS

Iespējams saņemt daudz jaunas informācijas. Tikšanās ar dažādiem cilvēkiem. Darbā viss koncentrēsies ap Mežāžiem. Nav jau nekāds brīnums – tiem, kas daudz dara, daudz arī uztic. Partneris sagādās pārsteigumu. Vēlams apmeklēt kādu izklaides vai kultūras pasākumu. Šāda izraušanās no ikdienas dzīves liks aizmirst sīkas ķildas un nebūšanas.

ŪDENSVĪRS

Sakrājušies daudzi sīkumi, kas traucē justies komfortabli. Citiem uzticētos pienākumus vajadzēs pastiprināti kontrolēt. Grandiozie plāni var nebūt pa spēkam, tāpēc laiks nolaisties uz zemes. Tikšanās ar interesantiem cilvēkiem iedvesmos apgūt to, par ko agrāk nav bijusi pat interese. Uzklausot komplimentus, Ūdensvīri nemulsīs, jo apzināsies, ka ir tos pelnījuši.

ZIVIS

Ceļā uz iecerēto virsotni nepieciešama neatlaidība un drosme. Pieaugs Zivju autoritāte. Atslābt neizdosies, jo sagaidāmi dažādi neparedzēti apstākļi. Nedalītu uzmanību prasīs notikumi ģimenē. Nelieli pārpratumi ar mīļoto atrisināsies pēc kopīgas atpūtas un kāda pasākuma apmeklēšanas.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock