Īstais laiks būt smukām! FOTO
4.novembra vakarā Stockmann pastāvīgie klienti tika aicināti uz Skaistuma dienu vakaru, lai iepazītos ar jaunākajām modes tendencēm aromātu, skaistumkopšanas un dekoratīvās kosmētikas pasaulē.
2015. gada 6. novembris, 11:43

Īstais laiks būt smukām! FOTO

Jauns.lv

Rudens jaunumi kosmētikas un aromātu pasaulē 4.novembra vakarā pulcēja lielu skaitu u/v Stockmann pastāvīgo klientu, kuri burtiski uz savas ādas varēja izmēģināt visus jaunumus no Lancome , Giorgio Armani, Sensai, Chanel, MAC, Kiehl’s, mūsu pašu Madara un daudziem citiem pasaulē pazīstamiem zīmoliem.

Nu patīk mums dāmām visādas skaistuma lietiņas. Šallītes un somiņas, kurpītes, un pašām arī gribas ar katru dienu izskatīties jaunākām un smukākām. 4.novembra vakarā Stockmann pastāvīgie klienti tika aicināti uz Skaistuma dienu vakaru, lai iepazītos ar jaunākajām modes tendencēm aromātu, skaistumkopšanas un dekoratīvās kosmētikas pasaulē. Tika demonstrēti gan jaunākie aromāti gan kosmētikas tendences no Lancome, Shiseido, Dior, Giorgio Armani, YSL,  Chanel, MAC  un daudziem citiem pasaulē pazīstamiem zīmoliem. Dāmas varēja iztaujāt stila un kosmētikas konsultantus un burtiski pamēģināt visu uz savas ādas.

Īpaši tika padomāts arī par vīriešiem, jo kā zināms Latvijā vīrieši arī rūpējas par savu izskatu un seko līdzi modei. Ar jaunākajām tendencēm tieši vīriešu ādas kopšanas jomā iepazīstināja Biotherm, kas ir viens no vīriešu iecienītākajiem zīmoliem. Lai vakaru padarītu vēl interesantāku, tad talkā nāca veikals Euronics, kas šobrīd atrodas Stockmann 4.stāvā un demonstrēja daudz interesantu sasniegumu elektronikas jomā, kas var noderēt dāmām skaistumkopšanas jomā un abiem dzimumiem sportojot. Gaisā virmoja aromāti un labs noskaņojums. Par noskaņu rūpējās dziedātāja Kristīne Prauliņa, vakaru vadīja un dalījās ar savu pieredzi kosmētikas pasaulē Ieva Adamss. Vakara atziņa – ir labi būt par Stockmann patstāvīgo klientu!

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar Stockmann/ Foto: Aigars Hibneris