Jauna modernā tradīcija - pavadīt laiku kopā ar mīļoto, bez mobilajām ierīcēm
Vesela diena vai vismaz vakars kopā ar mīļoto cilvēku, bez "trešā liekā" - viedtālruņa. Cik lieliski un reizē neticami tas skan, vai ne?
Attiecības
2015. gada 23. novembris, 18:15

Jauna modernā tradīcija - pavadīt laiku kopā ar mīļoto, bez mobilajām ierīcēm

Jauns.lv

Pilnvērtīgs kopā pavadītais laiks - katrs acu skatiens tikai mīļotā cilvēka virzienā, siltu roku glāsti pār sievas vai vīra sejas vaibstiem, rāmas un īstas balss skaņas. Šo un daudz ko citu tu varēsi piedzīvot, ja kopā pavadīto laiku nedalīs ar viedierīcēm.

Ieviesiet savās attiecībās tradīciju - vismaz reizi mēnesi pavadi dienu divatā ar savu mīļoto cilvēku. Izslēdziet tālruni, paslēpiet datoru un televizora pulti. Tas, protams, nenozīmē, ka visa diena ir jāpavada mājās un pilnīgā divvientulībā.

Piemēram, šajā dienā varat doties apgūt dejas mākslu, skatīties hokeja spēli, izbraukt ar rodeļiem, apskatīt pilsdrupas, apmeklēt teātra izrādi, vakariņot restorānā. Svarīgākais priekšnoteikums - atstāt mājās viedierīces!

Ja vesela diena sākumā var šķist kas neiespējams, sāciet ar mazumiņu - vakars bez tālruņiem, datoriem, TV un citiem ekrāniem, kas novērš uzmanību un neļauj pilnvērtīgi pievērsties komunikācijai.

Laimigamgimenem.lv / Foto: Shutterstock