Guļamistabas fen šui: glābiņš veselībai un partnerattiecībām
Vislabāk, ja gultas galvgalis novietots pie sienas un katrā gultas pusē ir apmēram pusmetru brīvs laukums.
Cita pasaule
2015. gada 2. decembris, 17:52

Guļamistabas fen šui: glābiņš veselībai un partnerattiecībām

Jauns.lv

Guļamistaba ir telpa, kas paredzēta tikai miegam un seksam. Tomēr tā ir arī istaba, kura, pareizi iekārtota, spēj harmonizēt gan partnerattiecības, gan pašsajūtu. Kā? To atklāj fen šui speciāliste Dita Blūma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

1. Gulta un tās novietojums

Atceries, ka gulta ir domāta tikai gulēšanai un seksam, nekam citam! Tā nav paredzēta ne ēšanai, ne grāmatas lasīšanai, ne strādāšanai. Līdz ar to, tajā nedrīkst atrasties nekas lieks.

Vislabāk, ja gultas galvgalis novietots pie sienas un katrā gultas pusē ir, apmēram, pusmetru brīvs laukums. Svarīgi, lai gultā, kurā guli kopā ar savu otro pusīti, varētu iekāpt no abām pusēm (tātad, tā nedrīkstētu būt novietota ar vienu malu pie sienas). Pretējā gadījumā, tā ir gulta vienam.  

2. Spogulis un atspoguļojošas virsmas

Pēc būtības, guļamistabā spoguli nemaz nevajadzētu. Tāpat, arī televizoru un datoru, kuru virsmas ir atspoguļojoši elementi. Tomēr tad, ja tavā guļamistabā spogulis ir, svarīgi, lai tas novietots tā, ka neatspoguļo guļošu cilvēku! Tad, ja istabā nav iespējams veikt pārkārtojumus un spoguli, televizoru vai datoru novietot citur, uz nakti šīs atspoguļojošās virsmas būtu jāaizklāj.

3. Naktslampiņas, matracis un spilveni

Vēl guļamistabā vajadzētu būt divām naktslampiņām – vienai tev un otrai – tavam mīļotajam. Nav vēlams gulēt katram uz sava, atsevišķa matrača – jābūt vienam kopējam!

Savukārt, tad, ja dzīvo viena, bet vēlies sev otro pusīti, gultā jāatrodas diviem spilveniem

4.Spici stūri

Noteikti jānovērtē guļamistabā esošos stūrus. Šajā telpā tie nedrīkstētu būt asi, jo šajās mēbeles daļās koncentrējas enerģija. Tad, ja ilgstoši nākas gulēt iepretim spicam stūrim, šī enerģija pāriet cilvēkam. Piemēram, ja blakus gultai novietots galdiņš ar asiem stūriem, un kāds no tiem pavērsts tieši pret gulētāju, ar laiku ķermeņa daļā, uz kuru koncentrējas stūrī esošā enerģija, var rasties sāpes.

5.Fotogrāfijas un gleznas

Guļamistabā izvietotajās fotogrāfijās drīkst būt redzams tikai pats, tajā guļošais pāris, turklāt - laimīgs!

Šajā telpā nedrīkst atrasties fotogrāfijas ar citiem ģimenes locekļiem (arī bērniem), draugiem, kolēģiem – tas nozīmē, ka šie cilvēki iejaucas pāra attiecībās.

Ļoti labi, ja pie guļamistabas sienām novietotas bildes ar ziediem! Piemēram, fotogrāfija vai glezna, kurās attēlotas peonijas, pie guļamistabas sienām ieteicama sievietēm, kuras vēlas attiecības. Tad, kad tās sievietes dzīvē ienāk, šī bilde ir jānoņem, jo precētus pārus tā var ietekmēt negatīvi.

6.Telpaugi un ziedi

Zaļie augi un ziedi guļamistabā ir tabu! Tad, ja dienā tie skābekli ražo, tad nakts laikā augi to patērē un atņem cilvēkam.


Māmiņuklubs.lv/ Foto: Shutterstock