Skaista ģimenes tradīcija - ieplānot, ko darīsiet Ziemassvētku brīvdienās
Actiņās prieks, satraukta sirds - kādi būs šie svētki?
Bērni
2015. gada 7. decembris, 12:13

Skaista ģimenes tradīcija - ieplānot, ko darīsiet Ziemassvētku brīvdienās

Jauns.lv

Ziemassvētki ir skaisti svētki, bet tikpat skaists ir Ziemassvētku gaidīšanas laiks! Vakari un nedēļas nogales pirms svētkiem ir īsti piemēroti ģimenes Ziemassvētku brīvdienu un skolēnu brīvlaika plānošanai – plānošana var būt kā ģimenes sapulce, kur katram ir iespēja paust savas domas.

Kad un kā rotāsim māju? Kādas būs mūsu ģimenes Ziemassvētku apsveikuma kartītes, ko sūtīsim pa pastu radiem un draugiem? Kas īpašs būs mūsu Ziemassvētku mielasta galdā? Varbūt tas varētu būt kāds Ziemassvētku kēkss, kas jāgatavo vairākas nedēļas pirms tā baudīšanas? Varbūt skolēnu brīvlaikā var saaicināt kopā radus un draugus, lai sarīkotu sniegavīru skaistumkonkursu (ja ir sniegs) vai citu izklaidi svaigā gaisā? Noteikti aiciniet, lai arī bērni izsaka savas vēlmes, ko gribētu piedzīvot ziemas brīvlaikā.

Idejas varat apkopot brīnišķīgā Ziemassvētku kladē, kurā vēlāk varēsiet atzīmēt, ko esat paveikuši, kā arī ielīmēt biļetes no apmeklētajiem koncertiem, fotogrāfijas ar uzceltajiem sniegavīriem vai izrotātajām eglītēm. Katrs no jums noslēgumā var aprakstīt savas sajūtas par aizvadītajiem svētkiem.

Laimigamgimenem.lv / Foto: Shutterstock.com