Eksperimentā noskaidrots: kā vīrieši reaģē uz lielām krūtīm?
24 gadus vecā Karla - ar A un DD izmēra krūtīm. Kura vīriešiem šķitīs pievilcīgāka?
2015. gada 12. decembris, 10:25

Eksperimentā noskaidrots: kā vīrieši reaģē uz lielām krūtīm?

Jauns.lv

Kā vīriešus ietekmē lielas krūtis? Lai to noskaidrotu, kāda kosmētiskās ķirurģijas klīnika sociālajā tīklā “Tinder” veica eksperimentu.

“Tinder” lietotāji savu otro pusīti var izvēlēties pēc atrašanās vietas. Uzstādot vēlamo attālumu, ekrānā parādās citu lietotāju fotogrāfijas un īsi apraksti. Ja patīk, slidini pirkstu ekrānā pa labi, ja nepatīk – pa kreisi. Ja saderība parādās abiem, programmiņa jums atļaus savā starpā komunicēt.

“Tā kā mūsu bizness ir saistīts ar krūtīm, gribējām uzzināt, ko vīrieši patiesībā domā par lielām krūtīm. Šo eksperimentu “Tinder” veicām ar Lielbritānijas vīriešiem, cenšoties noskaidrot, ko tad viņi īstenībā visaugstāk vērtē sievietēs,” stāsta klīnikas “Mya” pārstāvji.

Viņi radīja divus identiskus profilus, kuros abos bija redzama 24 gadus vecā Karla no Mančestras. Sociālajā tīklā tie izskatījās pilnīgi vienādi, izņemot vienu vienīgu detaļu – vienā profila bildē Karlai bija A izmēra krūtis, otrā – DD izmēra apaļumi (krūtis tika palielinātas fotošopā)

Abu profilu “Karlas” uzreiz nospieda “man patīk” katra tūkstotim vīriešu profilu un gaidīja reakciju.

Simpātiskā meitene ar mazajām krūtīm saņēma 602 saderības, bet lielo krūšu īpašniecei veicās ievērojami labāk – viņai “jā” teica 809 vīrieši.

“Tas nozīmē, ka identiskos apstākļos 34 procenti “Tinder” lietotāju vīriešu izvēlas lielkrūtaino Karlu. Palielinot sievietes krūtis, viņu pievilcība vīriešu acīs pamatīgi pieaug, vismaz šis eksperiments par to noteikti liecina,” rezumē pētījuma autori.

Te gan jāatgādina, ka eksperimentu ir veikusi plastiskās ķirurģijas klīnika un krūšu palielināšana, lai izpelnītos kāda uzmanību, diez vai būs saprātīgākais lēmums dzīvē. Ja nu vienīgi – ar fotošopu, kā šajā eksperimentā.

Kasjauns.lv / Ekrānuzņēmumi no mirror.co.uk

Tēmas