Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv X
Pēc dažām stundām jau vari nogaršot, kā izdevies. Labu ēstgribu!

Padoms, kā ātri pagatavot ceptas marinētas siļķītes 2

Māja un dārzs
2015. gada 14. decembrī 19:52 2015. gada 14. decembrī 19:52
Ja nu gadās, ka tirgū uzskrien svaigajām siļķēm, ķer ciet! Siļķe ir vērtīga zivs, un tās pagatavošana – pavisam vienkārša! Māca Daiga Klipa, slavenās pavārskolas Cordon Bleu (Lielbritānija) absolvente.

1. Iztīri, galvu nost, apcep pannā. Sagriez labi daudz sīpolu.

2. Uzvāri marinādi: katliņā apgrauzdē pa 1 tējk. koriandra un sinepju sēklu, dažus pipara graudus, kādu smaržīgo piparu, lauru lapu. Pielej 1 l ūdeni, uzvāri, pieliec 1 ēdk. rupjo sāli, 2 ēdk. cukuru un 3 ēdk. galda etiķa. Pagaršo, iespējams vajag skābāku vai saldāku, vai sāļāku, jo marinādei jābūt ar spēcīgu, bet patīkamu garšu.

3. Sakārto siļķi traukā kopā ar sīpoliem, pārlej karsto marinādi, un – gatavs! Pēc dažām stundām jau vari nogaršot, kā izdevies. Šo marinādi vari izmantot arī apceptām reņģītēm.

Žurnāls "100 Labi Padomi" / Foto: Shutterstock

Citi šobrīd lasa

Dejoja visi! Aktieri jandalē "Spēlmaņu nakts" ballītē 27
Tiesa atbrīvo 15 gadus veco skolnieku, kurš piekāva policistu 118
Skolā piekautais policists drīkstējis lietot šaujamieroci, taču to nav darījis 91
Pievienot komentāru