Kāpēc viņi grib čupoties ar iepriekšējām sievām? Una: "Es biju kategoriska - nekādas bijušās!"
"Nevēlos klausīties nekādas atrunas: "Mīlam viens otru tikai kā draugi, nekāda seksa vairs nav" un tamlīdzīgi. Manuprāt, pagātne ir jāatstāj pagātnē, un jādodas uz priekšu."
Attiecības
2015. gada 17. decembris, 12:09

Kāpēc viņi grib čupoties ar iepriekšējām sievām? Una: "Es biju kategoriska - nekādas bijušās!"

Jauns.lv

"Man visriņķī draugu un paziņu lokā bijušie vīri čupojas ar iepriekšējām sievām, un otrādi. Arī es pati apprecēju vīrieti, kam viena laulība aiz muguras, taču es biju kategoriska: "Nekādas bijušās!"" stāsta Una (29).

„Labi, bērni – tas ir gluži kas pavisam cits, un to audzināšanā būtu jāpiedalās, bet ar veco sievu nekādas draudzēšanās nebūs. Un nevēlos klausīties nekādas atrunas: „Mīlam viens otru tikai kā draugi, nekāda seksa vairs nav un nebūs, man viņa ir svarīga tikai kā cilvēks” un tamlīdzīgi. Manuprāt, pagātne ir jāatstāj pagātnē, un jādodas uz priekšu. Tāpēc nekādas čupošanās nebūs, un punkts!

Lieta tāda, ka bijusī sieva savulaik, vēl pirms iepazīšanās ar mani, pameta manu tagadējo vīrieti, viņš ļoti pārdzīvoja, grima depresijā. Taču tad, ka pats stāsta, abi ir salīguši mieru, viņš labi saprotas ar bijušās tagadējo vīru, un visi kļuvuši par tādiem kā „ģimenes draugiem”. Nespēju noslēpt, ka man šāds attiecību modelis nav pieņemams, par spīti vīra apgalvojumiem „tur taču nekā TĀDA nav!”. Par to vīpsnā arī viņa draugi: „Tava laulātā ir greizsirdīga?” Vai tiešām tāda esmu?”


Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock