Kā zināt, ka attiecības kļuvušas nopietnas? Ir kāds pavisam konkrēts signāls...
Ja esat precējušies, taču viens otram izvairāties uzticēt savas bēdas, šo aspektu vajadzētu nopietni apdomāt. Kam tad tu uzticēsi savas ķibeles, ja ne pašam tuvākajam cilvēkam?
Attiecības
2016. gada 5. janvāris, 06:44

Kā zināt, ka attiecības kļuvušas nopietnas? Ir kāds pavisam konkrēts signāls...

Jauns.lv

Attiecības var būt diezgan neprognozējama lieta. Piemēram, tu domā, ka viss ir ļoti nopietni, un sapņo, kāda būs tava kāzu kleita, bet tavs iecerētais paziņo, ka dosies uz Indiju meklēt laimi. Un tev viņa plānos vietas nav...

Patiesība ir arī tā, ka vīrieši un sievietes atšķirīgi iztēlojas ne vien attiecību nākotni, bet arī to nopietnību. Un, ja tev rodas jautājums, vai jūs abi ar mīļoto domājat par vieniem un tiem pašiem nākotnes plāniem, visvienkāršāk allaž ir atklāti pajautāt un izrunāt šos jautājumus.

Protams, tajā brīdī rodas cita problēma – kā zināt, kad par to runāt? Pēc nedēļas, mēneša, pusgada? Un kā vispār taktiski uzdot šādu jautājumu?

Britu aptaujā, ko organizē vietne relate.org.uk, piedalījās 6000 cilvēku, kuriem tika lūgts atbildēt uz jautājumiem, kas saistīti ar attiecībām, un tāpat arī raksturot, kas, pēc viņu domām, ir nopietnas attiecības.

Atbilde bija vienkārša. Pēc aptaujas datiem, attiecību nopietnumu raksturo tas, ka pāris sāk apspriest savas bēdas un problēmas. Šādu versiju atzīmēja apmēram 50 procenti pāru. Interesanti, kas šis attiecību indikators svarīguma skalā atradās augstāk par “sajūtu, ka esmu viņam īpaša” (44 procenti) un laulību (39 procenti), kam arī kaut kādā ziņā tomēr vajadzētu raksturot attiecību nopietnumu.

Tātad, ja esat precējušies, taču viens otram izvairāties uzticēt savas bēdas, šo aspektu vajadzētu nopietni apdomāt. Jo tieši dalīšanās gan labās, gan sliktās lietās pa īstam palīdz saprast vienam otru.

Tāpēc nākamreiz, kad sēdēsi un, garlaikoti raucot pieri, klausīsies, kā mīļotais jau pusstundu stāsta, kā nespēj saprasties ar priekšnieku un netiek galā ar darbiem, nesteidzies saīgt. Labāk atceries, ka šādas sarunas jūs ne vien satuvina, bet arī stiprina jūsu īpašo saikni.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock