"Esmu apmaldījies..." Mīļie vīrieši, NEKAD tā nedariet, ja gribat mūs savaldzināt!
Neierodies uz randiņu ar tukšām rokām un nesūksties par savām problēmām - veselību, naudas trūkumu, bijušo sievu... Mēs taču ejam uz randiņiem, lai vairotu priecīgās sajūtas, nevis viens otram sabojātu omu, vai ne?
Attiecības
2016. gada 11. janvāris, 08:35

"Esmu apmaldījies..." Mīļie vīrieši, NEKAD tā nedariet, ja gribat mūs savaldzināt!

Jauns.lv

Taisnība tiem speciālistiem, kuri apgalvo - aukstais laiks satuvina cilvēkus. Pāri arvien rūpīgāk saplāno brīvdienas un darbdienu vakarus, bet attiecībās brīvie aizvien vairāk laika pavada, lai iepazītos. Liktenīgas neveiklības iepazīstoties var gadīties katram, taču ir kļūdas, ko diemžēl pieļauj daudzi stiprā dzimuma pārstāvji. Kādas tās ir?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Modernajā laikmetā uz ielas vīrietim neklājas sievietei teikt: esmu nomaldījies

Uzrunājot sievieti uz ielas, ir liels risks izvēlēties sarunas tēmu – esmu nomaldījies un nevaru atrast tādu vai šitādu ielu. Mūsdienās nekas nav mainījies, lielākā daļa sieviešu joprojām grūti orientējas ielās un to nosaukumos. Taču vajadzības gadījumā mēs izmantojam tālruni ar GPS funkciju vai uzdodam šo jautājumu vīriešiem. Lielāka iespēja iepazīšanos pārvērst garākā sarunā – pārsteigt sievieti ar atklātību (bet ne liekulību!). Saki komplimentus un uzreiz aicini kopā iedzert glāzi karstvīna tuvējā kafejnīcā.

Nekad nepiedāvā: pavedīšu kādu gabaliņu

Ja ikdienā pārvietojies ar auto un pēkšņi ieraugi uz ielas satriecošu sievieti, ar kuru vispirms gribi iepazīties (un tikai pēc tam kaut kad vest uz gultu), visdrošākais veids ir sievieti atkal pārsteigt ar atklātību. Uz aicinājumu – aizvest/pavest kādu gabaliņu – diez vai atsauksimies.

Īsziņas ar kļūdām? Nu, nē!

Rakstot īsziņas vai e-pasta vēstules, vismaz mēģini tās rakstīt bez kļūdām. Mums patīk iepazīties ar gudriem vīriešiem!

Neliec sievietei izgudrot, ko darīt randiņā

Ja gribi, lai pēc pirmā randiņa sekotu arī otrais, trešais un ceturtais, neliec mums pirmajā randiņā domāt, ko kopā sadarīt. Esi radošs un atklāj, piemēram, visiecienītāko tavu brīvā laika pavadīšanas veidu.

Tabu tēmas: piederējušie īpašumi, bijusī sieva utt.

Nauda (tās daudzums vai trūkums), piederošie vai kādreiz piederējušie īpašumi, iepriekšējo attiecību problēmas un veselības kaites – iepazīšanās sarunu tabu tēmas. Mēs ejam uz randiņiem, lai vairotu priecīgās sajūtas. Ļauj sievietei randiņā aizmirst jebkādas problēmas, kādas varbūt ir ikdienā.

Neierodies uz randiņu ar tukšām rokām!

Lai sekotu arī nākamie randiņi, tavas izredzes palielināsies, ja sievietei dāvināsi ziedus. Pārliecinies, cik lielus brīnumus dara triks ar ziediem podiņā un tavu atklātību: “Man patīk dāvināt ilgāk ziedošus ziedus, jo arī attiecībās meklēju patstāvību.” (Šis triks gan nostrādās tikai tad, ja tā patiešām domāsi.)

Zaķīt, Saulīt, Dārgumiņ... Kā tevi sauc?

Ļauj sievietei justies īpašai! Uzruna – puķīte, zaķītis, mazā – drīz pēc iepazīšanās rada izjūtu, ka esi aizmirsis sievietes vārdu.

Sazvanīsimies?

Atvadoties uzmanīgi izmanto frāzi – sazvanīsimies. Mēs esam nepacietīgas būtnes un gribam ik pa laikam sajust, ka pirmais/otrais vai trešais randiņš tevi neatstāja emocijās vienaldzīgu.

Kasjauns.lv/ Foto: Shutterstock