Idejas Mīlētāju dienas dāvanām
2016. gada 3. februāris, 08:00

Idejas Mīlētāju dienas dāvanām

Kasjauns.lv

Ar straujiem soļiem tuvojas Sv. Valentīna diena. Tā ir diena, kad mēs ikdienas skrējienā apstājamies un pasakām paldies saviem mīļotajiem par atbalstu, sapratni un mīlestību. Spa dāvana Jūrmalā - tā būs lieliska dāvana Jūsu mīļotajam. Izvēlieties sev piemērotāko dāvanu no viesnīcas Hotel Jūrmala Spa dāvanu klāsta.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vakariņas romantiskās noskaņās

Ja šogad esat nolēmis savu otro pusīti aizvest uz romantiskām vakariņām, tad restorānā Jūrmala divus vakarus tiks svinēta mīlestības diena: 13. februārī un 14. februārī. Jums ir iespēja izvēlēties sev ērtāko vakaru un tīkamāko programmu. Sestdien, 13. februārī no plkst. 19:00 varēsiet baudīt 3 ēdienu ēdienkarti, romantisku atmosfēru ar pārsteigumiem, dzīvo mūziku. Savukārt, svētdien, 14. februārī no plkst. 19:00 Jūs priecēs dzīvā mūzika un varēsiet izvēlēties izsmalcinātus ēdienus no restorāna Jūrmala a la carte ēdienkartes.

E-dāvanu kartes ar svētku atlaidēm

Ja Jums ikdienā katra minūte ir saplānota, bet Jūs ļoti vēlaties uzdāvināt spa atpūtu, tad viesnīca Hotel Jūrmala Spa piedāvā lielisku iespēju – iegādāties e-dāvanu karti. Turklāt uz mīlestības svētkiem Jums ir iespēja izvēlēties starp četrām īpaši piemeklētām dāvanu kartēm ar svētku atlaidēm. Starp dāvanu kartēm ir piedāvājums gan dāmām, gan kungiem, gan pārim kopā. Jums vien atliek izvēlēties savam mīļotajam cilvēkam to īsto dāvanu karti. Ātri, ērti un spa atpūta ir Jūsu. Tāpat vienmēr ir iespēja iegādāties uz vietas viesnīcā dāvanu karti, arī ar svētku atlaidēm.

Romantiska atpūta Jūrmalā divatā

Ja vēlaties apstādināt laiku un pavadīt atpūtu divatā ārpus ikdienas rutīnas, izbaudot garas pastaigas gar jūru, nakšņošanu ērtā viesnīcā un sasildoties baseinu, saunu centrā, tad Jums vispiemērotākā dāvana būs tieši nakšņošana viesnīcā Hotel Jūrmala Spa. Dāvanā būs iekļauta gan nakšņošana, gan gardas brokastis restorānā Jūrmala, gan apmeklējums baseinu un saunu centrā Wellness Oasis. Tāpat dāvanai var pievienot vēl spa procedūras pēc Jūsu izvēles. Izvēlieties Jums ērtāko atpūtas laiku visa gada garumā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās