Sieviete ar neskūtām padusēm ir dabiska, nevis brutāla! Bilžu sērija pret pastāvošajiem skaistuma ideāliem
Šī fotosesija ir protests pret sabiedrībā pastāvošajām skaistuma normām.
2016. gada 7. februāris, 17:15

Sieviete ar neskūtām padusēm ir dabiska, nevis brutāla! Bilžu sērija pret pastāvošajiem skaistuma ideāliem

Jauns.lv

Vēl pirms 20 gadiem daudzas jo daudzas sievietes Latvijā paduses neskuva vai skuva reti, turpretī tagad grūti sameklēt tādas, kuru padusēs ir apmatojums. Un pat grūti iedomāties, ka šie vecie laiki reiz nāktu atpakaļ. Kāda fotogrāfe sabiedrības skaistuma ideāliem metusi izaicinājumu un izveidojusi fotosēriju, kurā visām sievietēm paduses ir neskūtas...

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Londonā dzīvojoša fotogrāfe Bena Hūpere (Ben Hopper) īstenojusi fotoakciju, kas iestājas par dabisko skaistumu un pret pasaulē pastāvošajām skaistuma normām. Fotogrāfe akcijā iesaistījusi modeles un aktrises, aicinot ataudzēt savus padušu matiņus, ko pēcāk iemūžinājusi bildēs.

Fotosesija “Dabiskais skaistums” ir aicinājums sievietēm nesekot modes kaprīzēm un sabiedrībā izdomātajiem skaistuma standartiem, bet būt pašām – ar savu “es”, savu stilu un skatījumu uz dzīvi.

Fotogrāfe intervijās, komentējot savu projektu, izteikusi cerību, ka bildes pārsteigs sabiedrību un raisīs diskusiju par sieviešu skaistuma ideāliem, kuriem ne viena vien sieviete visā pasaulē akli seko. Fotosesijas modelēm grima nav vai arī tas ir visai niecīgs grims, akcentējot viņu dabisko skaistumu.

Līdz ar šo akciju fotogrāfe nerosina visām sievietēm sākt ataudzēt padušu apmatojumu, bet gan aicina akcentēt savu dabisko skaistumu, nebūt, neģērbties, neizskatīties vienādām.

 

Mammamuntetiem.lv/ Foto: ekrānuzņēmumi no Dailymail.co.uk