Cita pasaule
2018. gada 17. novembris, 04:20

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 17. novembris

Jauns.lv

Viss būs labi!

AUNS

Lai arī saspīlējums attiecībās atslābs, tas nenozīmē, ka vari atļauties zaudēt modrību. Zini, ka viss, kas palika neatrisināts, var atgriezties pēc kāda laiciņa. Galvenais, pieskati pats sevi – neļaujies negatīvām emocijām un pesimismam.

VĒRSIS

Uzturi labas attiecības ar cilvēkiem, kuru palīdzība var noderēt, īstenojot tālejošus plānus. Izmēģini dažādas aktivitātes, nekoncentrējies uz kaut ko vienu un pārāk ierastu.

DVĪŅI

Lai tevi nosauktu par labu sarunu biedru, nevajag pašam izteikties ne vārda. Ar iejūtību un spēju uzklausīt viegli iekarosi apkārtējo simpātijas un apbrīnu. No tā, ka darīsi vairākus darbus vienlaikus, rezultāts labāks nebūs.

VĒZIS

Rūpējies par fizisko pašsajūtu. Ja rodas vēlme apgūt jaunas zināšanas, dari to un neuzdod liekus jautājumus. Ja esi komandas spēlētājs, nenorobežojies no laikabiedriem, kas vēlas iet vienā solī ar tevi. Vakarā panākumi pie pretējā dzimuma.

LAUVA

Negaidīti visparastākajā situācijā var ieskanēties kāda romantiska nots. Piedzīvojumu meklētāja gars tevī būs možs, un uz kaislīgu rotaļu īstenošanu tevi nebūs īpaši jāskubina. Uzlabosies attiecības ar mīļoto cilvēku, jūsu starpā valdīs vēlme būt kopā.

JAUNAVA

Pievērsies vērienīgu radošo plānu izstrādāšanai. Meklē veidu, kā sākt tos ieviest dzīvē. Apgūsti jaunas zināšanas, paplašini redzesloku. Neļauj rudens pelēcībai bojāt noskaņojumu, esi komunikabls, draudzīgs, gatavs iepazīties.

SVARI

Veidot jaunas attiecības šodien var būt apgrūtinoši. Taču ap tevi valdīs rosība, tiks apspriestas jaunas idejas, kalti nākotnes plāni. Pieaugs tava autoritāte ne tikai draugu lokā – tava vārda spēks tiks novērtēts arī plašākā sabiedrībā.

SKORPIONS

Velti uzmanību konstruktīvām izmaiņām, tajā skaitā renovācijai, atbrīvojies no veciem, nolietotiem priekšmetiem. Ar savu pārliecību un izpratni par notiekošo droši iesoļosi oktobra izskaņā, lai ar divkāršu apņēmību mēģinātu paveikt iecerēto.

STRĒLNIEKS

To, ka kaut ko vajadzētu darīt citādi, iespējams, sapratīsi pēc tam, kad mainīsies atmosfēra mājās. Pievakarē ap tevi valdīs rosīga gaisotne, padosies izklaides pasākumu organizēšana, viesu uzņemšana.

MEŽĀZIS

Veiksies matemātiski aprēķini, precizēšana, sistematizēšana un saimniecības sakārtošana pa plauktiņiem. Attiecības ar mīļoto cilvēku būs atkarīgas no tā, cik lielā mērā viņš spēs izprast tevi. Ja gribi baudīt romantiku, radi tam nepieciešamos apstākļus.

ŪDENSVĪRS

Diskusijas ap tavu aktivitāšu sekām nerimsies, tās tikai laika gaitā apaugs ar jaunu interpretāciju mutuļiem, kas ainu padarīs vēl neskaidrāku. Bet tu nekrīti panikā, pacietīgi izklāsti iesaistītajiem savu pozīciju, tad vismaz tuvākie zinās tavus patiesos nodomus.

ZIVIS

Pavadi ar mīļoto cilvēku laiku romantiskā divvientulībā, aizmirstot par visu pārējo uz pasaules. Ja jūti, ka rodas iespēja laboties, izmanto to, izšķiries par konkrētu rīcību, novērs nepilnības, cīnies ar trūkumiem.