foto: Caters News Agency
"Mēs esam ļoti laimīgi!" 27 gadus veca sieviete izjauc labākās draudzenes ģimeni un apprecas ar viņas tēvu
Teilore un Kerns Lēmaņi.
Attiecības
2018. gada 3. novembris, 20:19

"Mēs esam ļoti laimīgi!" 27 gadus veca sieviete izjauc labākās draudzenes ģimeni un apprecas ar viņas tēvu

Jauns.lv

Teilore un Kerns Lēmani apgalvo, ka nereti viņus salīdzina ar Holivudas superpāri Ketrīnu Zetu-Džonsu un Maiklu Duglasu. Jaunā sieviete ir apprecējusies ar savas labākās draudzenes tēti un uzsver, ka ir ļoti laimīga.

foto: Caters News Agency

27 gadus vecā Teilore un 54 gadus vecais Kerns uzskata, ka ar slaveno pāri viņus salīdzina, jo Teilore ir tik līdzīga pazīstamajai aktrisei, kā arī - viņus tāpat šķir liela vecuma starpība, vēstī mirror.co.uk. 

Lēmaņu pāris ir no Arizonas štata Fīniksas (ASV), un kādu vakaru viņi vienkārši sākuši flirtēt bārā. Tad viņiem pat prātā nav nācis, ka maza koķetēšana var pāraugt laulībā. Sapratuši, ka viņus vieno mīlestība pret ceļošanu, mūziku un ballītēm, jaunais mīlnieku pāris jau drīz vien sāka dzīvot kopā, bet vēl pēc gada izveidoja ģimeni. 

foto: Caters News Agency

Teilore ar savu vīru iepazinās, pateicoties savai labākajai draudzenei Amandai - viņa ir Kerna meita. Kaut arī sākumā nebija viegli, tagad visi trīs lieliski saprotas. Vienreiz pāris esot noturēts par tēvu un meitu, taču vairāk tādu gadījumu nav bijis.

Laulātie priecājas, ka beidzot viņu izvēli sāk atbalstīt arī tuvinieki. 

foto: Caters News Agency
Teilore un Kerns Lēmaņi.

Stāsta Teilore: "Kad pirmo reizi satikāmies, es strādāju kopā ar Kerna meitu. Viņa bija mana labākā draudzene. Kerns tobrīd bija precējies, arī man pašai bija puisis. Mana pirmā doma bija - ak, cik sasodīti pievilcīgs vīrietis. Man vienmēr ir patikuši vecāki vīrieši. Arī viņš esot nodomājis, ka esmu simpātiska. Sākām pie bāra flirtēt. Ar Amandu biju pazīstama kādu gadu, mēs lieliski sapratāmies, bet tobrīd es pilnīgi zaudēju galvu viņas tēva dēļ. 

foto: Caters News Agency

Nav nekāds brīnums, ka mani sākumā bija kauns, mocīja vainas apziņa. Ar laiku tā pazuda. Viņa lieliski saprata, ka es vienmēr būšu blakus. Ka es mīlu viņu. Un mīlu viņas tēvu. 

Kerns ir ļoti pievilcīgs vīrietis. Man patīk, ka viņš rūpējas par savu izskatu. Viņš ir izglītots, saprātīgs un veiksmīgs. Cilvēki mūs salīdzina ar Ketrīnu Zetu-Džonsu un Maiklu Duglasu. Manuprāt, tas ir vairāk viņa, nevis manis dēļ. Mums ir līdzīga vecuma starpība. Es esmu brunete, un viņam sirmi mati. Lai kā arī būtu, mans Kerns izskatās daudz labāk par Maiklu Duglasu. 

foto: Caters News Agency
Teilore un Kerns kāzu dienā 2017. gadā.

Cilvēki mums bieži saka, ka esam iespaidīgs pāris. Tikai vienu reizi esam noturēti par tēvu un meitu. Tas notika pie notāra. Sākām smieties kā traki. Kerns paskaidroja, ka esmu viņa sieva, un notārs sajutās ļoti neērti," situāciju atceras jaunā sieviete.

"Sākumā mana ģimene ļoti uztraucās. Mamma bēdājās, ka esmu iemīlējusies savas draudzenes tēvā. Bet tas viņai nebija jaunums, ka man patīk vecāki vīrieši. 

Tagad viss nolīdzināts, laiks dziedē visas brūces. Tagad lieliski saprotamies gan ar manu mammu, gan ar tēti un pamāti. Viņi vienkārši saprata, ka tas nemainīsies, un mūsu attiecības ir jāpieņem," priecājas Teilore.

foto: Caters News Agency
Sākumā Amandai nav bijis viegli pieņemt tēva un draudzenes attiecības, taču nu viss sakārtojies, un viņi pat mēdz atpūsties trijatā.

27 gadus vecā sieviete atzīst, ka visgrūtāk bijis pierast pie uzmācīgajiem nepazīstamu cilvēku skatieniem, taču nu arī tie viņu vairs neuztraucot. 

foto: Caters News Agency
Par spīti tam, ka Teilores dēļ izjuka Amandas vecāku laulība, abām izdevies saglābt savas attiecības, un viņas joprojām ir labākās draudzenes.

"Kad pirmo reizi kopā izgājām sabiedrībā, jutos neērti. Šķita, ka visi skatās tikai uz mums. Bet nu tas bija tāpēc, ka neko tādu agrāk nebiju piedzīvojusi. Cilvēki uz mums skatās, jo mēs esam īpašs pāris," pasmaida Teilore.

foto: Caters News Agency

Pievilcīgā tumšmate neslēpj: viņa nav ticējusi, ka abi tik ātri saderināšoties un apprecēšoties. Kāzas notika tuvāko 25 cilvēku klātbūtnē Kankūnā, tā bijusi ļoti intīma ceremonija.

"Mēs jutām, ka mums ir daudz kopīga, taču neviens no mums neticēja, ka apprecēsimies tik ātri. Notika tas, kam bija jānotiek - mūs satuvināja mūzika. Mums abiem ir senas dvēseles. Es iemīlēju viņa personību - un tieši tas ir viņa pievilcības noslēpums. Viņš ir ļoti jautrs, komunikabls, dievina ballītes, ir vienkārši brīnišķīgs cilvēks. Es novērtēju viņa gadus, pieredzi, dzīvesgudrību. Viņš man sniedz drošības sajūtu, un, manurāt, tas ir ļoti svarīgi," saka Teilore.

foto: Caters News Agency

Domājot par atvasēm, laulātie teic, ka patlaban dodot priekšroku brīvībai, iespējai bez ierobežojumiem ceļot un ballēties, cik vien ilgi gribas.

"Kāpēc man būtu jāmaina sava dzīve? Es mīlu savu dzīvi tādu, kāda tā ir šobrīd, izbaudu brīvību, kopā mums ir ļoti labi. Katru gadu vismaz nedēļu pavadām Meksikā. Taču, neraugoties uz to, es esmu māju cilvēks, man patīk gatavot ēst un uzturēties mājās. Mēs ļoti mīlam un lepojamies ar savām mājām, vienmēr labprāt uzņemam ciemiņus," atklāta ir Teilore.

Kaut arī laulātos draugus šķir 27 gadu starpība, sieva nedomājot, kā būs, kad Kerns nomirs. "Mēs esam izrunājuši šīs lietas, to izdarīt tiešām nebija viegli. Neviens nezina, kas viņu sagaida. Nevienam nav apsolīts, ka viņš nodzīvos līdz rītdienai. Notikt var jebkas."

foto: Caters News Agency

Komentāru par savu jauno sievu un abu attiecībām sniedzis arī Kerns. "Mani savaldzināja Teilores humora izjūta un vitalitāte. Taču viņai neapšaubāmi ir sena dvēsele. Turklāt viņai ir ļoti laba sirds. Svarīgākais, ka Teilore ir mans labākais draugs, kam varu uzticēt visu, mēs varam runāties par jebko. Un vēl vēlos pateikt, ka - vēlas viņa to atzīt vai ne - taču par mūsu satikšanos ir atbildīga tieši mana meita Amanda. Ne es, ne Teilore neticējām, ka mūsu attiecības kļūs tik nopietnas. Kad sapratu, ka esmu pilnīgi zaudējis prātu viņas dēļ, nāca arī apjausma, ka savu otro pusi izvēlos tikai es pats - un nevis mani bērni, kurus es neprātīgi mīlu." 

foto: Caters News Agency
Teilore un Kerns Lēmaņi.

Kerns iesaka citiem šādā situācijā nonākušiem daudz nelauzīt galvu - ne par vecuma starpību, ne par apkārtējo reakciju. "Ja jūtaties laimīgi, ja jums ir tuvas attiecības, tad tā ir tikai jūsu darīšanai, un citu viedoklim nevajadzētu būt svarīgam," saka Kerns.

Viņa apprecēja savas labākās draudzenes tēti: tā dzīvo un atpūšas Lēmaņu ģimene

gallery icon
29

Tēmas