foto: instagram.com/schoolofaffluence
32 gadus vecā Anna māca, kā pareizi savaldzināt turīgus vīriešus
"Augsta kalibra sieviete atradīs arī augsta kalibra vīrieti," ir pārliecināta Anna Beja.
Attiecības
2018. gada 30. oktobris, 19:58

32 gadus vecā Anna māca, kā pareizi savaldzināt turīgus vīriešus

Jauns.lv

32 gadus veco Annu Beju mēdz saukt par "Instagram" zvaigzni. Izskatīgā zviedriete rīko kursus sievietēm, kā savaldzināt bagātus kungus, raksta dailymail.co.uk.

foto: instagram.com/schoolofaffluence

Anna piedāvā diezgan detalizētus padomus, kā iepatikties miljonāram. "Vīrieši gadiem ilgi ir redzējuši sievietes kā seksa objektus. Tad kāpēc sievietes nedrīkstētu viņus redzēt kā naudasmakus?" lakoniska savā izteiksmē ir "Instagram" personība.

foto: instagram.com/schoolofaffluence

Beja patlaban dzīvo Londonā un ir gatava dalīties ar īstām "domu pērlēm" ar tām sievietēm, kuras ir apņēmušās iekarot kāda situēta vīrieša sirdi. "Augsta kalibra sieviete atradīs arī augsta kalibra vīrieti," ir pārliecināta Anna.

foto: instagram.com/schoolofaffluence

Pēc viņas teiktā, turīgi vīrieši tic, ka sievietes zinās noteiktus spēles noteikumus. "Bagātiem vīriešiem tīk lakoti nagi. Viņiem patiešām nepatīk, ja sievietes vispār nelako nagus. Tāpēc, ja manikīrs ir veikts, labāk nolakojiet nagus. Kaut vai neitrālā krāsā," iesaka Anna.

Viņas otrais ieteikums: ja esi randiņā, telefonu vienkārši noliec malā. Pēc Bejas teiktā, vīrieši ir atzinuši, ka tā ir viena no kaitinošākajām sieviešu īpašībām. 

foto: instagram.com/schoolofaffluence

Anna šo vīriešu "kaprīzi" skaidro šādi: turīgi puiši bieži vien ir egocentriski, viņiem pašiem patīk būt uzmanības centrā, bet telefons viņiem traucē. 

"Es zinu, ka viņus tracina, ja sieviete taisa selfijus un nemitīgi skrollē soctīklus, skatoties, kas tur jauns. Jo tajā laikā netiek pievērsta uzmanība viņiem," skaidro 32 gadus vecā zviedriete.

Viņa iesaka arī sievietēm atteikties no pārāk bagātīga meikapa daudzuma. Jo arī tas turīgajiem kungiem neejot pie sirds. "Protams, kosmētiku vajag lietot. Uzkrāsojies, eksperimentē. Taču esi pārliecināta, ka nepārspīlēsi. Pāršaut pār strīpu patiesībā ir elementāri," saka Anna.

foto: instagram.com/schoolofaffluence

Par randiņu treneri dēvētā zviedru speciāliste tāpat arī norāda uz meiteņu nepiemēroto ģērbšanās stilu. Viņa uzskata, ka publiskās vietās nevajadzētu ģērbties pārāk vulgāri.

"Ja tu ej uz pirmo tikšanos un gatavojies doties vakariņās, nevelc apģērbu, kas iederētos ballītē. Tas ir nepiemēroti un nepavisam neliecina par eleganci," iesaka Anna.

foto: instagram.com/schoolofaffluence

Viņa piebilst, ka nevajadzētu arī lietot rupjus vārdus un lamāties, jo tas asociējas ar agresiju. "Turīgiem vīriešiem patīk sievišķīgas sievietes," ir novērojusi randiņu eksperte.

Pēc Annas sacītā, sliktākais, ko viņas iespējamā "skolniece" varētu izdarīt, ir - pajautāt vīrietim naudu. "Es atbalstu finansiālu palīdzību vai dāvanas, tas ir ļoti vīrišķīgi," viņa saka, taču ir pārliecināta, ka nekad nevajag vīrietim tiešā tekstā prasīt naudu.

foto: instagram.com/schoolofaffluence

"Labāk dod mājienu, pastāsti, ka sapņo par kādu lietu, kura tev par dārgu, un ka tev vajadzētu finansiālu palīdzību. Tad viņi uzskatīs, ka paši ir izdomājuši tev palīdzēt, taču realitātē tev jau sen tas bija prātā," savā stratēģijā dalās Beja. 

Tiesa, uzņēmīgā sieviete ir izpelnījusies arī ne mazums kritikas. Interneta lietotāji dusmojas un skaidro, ka sievietēm nevajag nevienam censties izpatikt, un miljonus nopelnīt viņas sev var arī pašas.

Par randiņu treneri dēvētās 32 gadus vecās Annas Bejas dzīve Instagram mirkļos

gallery icon
54

Tēmas