3 vīrieša noslēpumi, kurus viņš pats tev nekad nestāstīs
Vīrietim ir absolūti vienalga, kā sauc puķes, kuras viņš tev dāvina, un kādā krāsā ir tavas jaunās kurpes. Taču tam nav absolūti nekāda sakara ar viņa jūtām pret tevi.
Attiecības
2016. gada 18. februāris, 13:24

3 vīrieša noslēpumi, kurus viņš pats tev nekad nestāstīs

Jauns.lv

Nav noslēpums, ka vīrieši no sievietēm atšķiras ne vien ar ārieni, bet arī ar domāšanas veidu un prāta uzbūvi. Šīs atšķirības arī nosaka, kāpēc esam tik dažādi.

Sievietes ar sievietēm saprotas vieglāk – pārpratumu nav, komunikācija ir vienkārša un ātra. Tāpat arī vīriešiem savstarpēji nav problēmu saprasties. Taču, kolīdz nonākam pie kontaktēšanās ar pretējo dzimumu, sākas interesantas lietas.

Lūk, 3 noslēpumi, kurus vīrietis pats atklātā tekstā tev nekad nestāstīs, taču, ja gribam izvairīties no pārpratumiem un kašķiem, tos ir vērts zināt un paturēt prātā, raksta vietne globis.com

Noslēpums Nr. 1. “Mīļā, ne viss, kas ir svarīgs tev, ir tikpat svarīgs arī man”

Reizēm vīrietis nevar izteikt savas domas par kādu jautājumu, jo lieta, kas tevi tik ļoti uztrauc, viņa vīrišķo vērtību skalā atrodas diezgan zemu. Viņam tā vienkārši nešķiet svarīga. Un ne jau tāpēc, ka vīrietis tevi nemīl vai viņam nav svarīgas tavas vēlmes. Viņš vienkārši šo situāciju vērtē no sava skatpunkta.

Nekad necenties caur savu sievietes prizmu interpretēt to, ko dara un saka vīrietis. Tavā priekšā nav draudzene, kura tevi saprot no pusvārda.

Noslēpums Nr. 2. Katram vīrietim ir cita sieviete, kura viņa sirdī paliks vienmēr

Šis, iespējams, tevi ļoti samulsināja. Kā tad tā? Kāda cita sieviete? Neuztraucies, šī sieviete ir viņa mamma.

Vairāki pētījumi psiholoģijas jomā ir pierādījuši, ka vislielākā ietekme uz zēnu audzināšanu ģimenē ir tieši mātei. Sievietei vajadzētu ņemt vērā, kādas ir mīļotā vīrieša attiecības ir viņa māti. Jo kopā ar viņu šis cilvēks ir pavadījis vismaz 18 gadus.

Atceries, tu esi apprecējusies ar cilvēku, kuru ir izaudzinājusi cita sieviete. Un tā nav balta papīra lapa. Tas, protams, nenozīmē, ka tavs vīrietis nekad nemainīsies. Viss atkarīgs no tavas vēlēšanās saprast un pieņemt viņa būtību. Vai vēlies, lai viņš ir varonis? Tad kļūsti arī pati par varoni – viņa acīs.

Noslēpums Nr. 3. “Mīļā, tev ir jaunas sarkanas kurpes, taču man ir absolūti vienalga, kādā krāsā tās ir”

Iespējams, tu jau esi pamanījusi – cilvēks, kurš ir tev līdzās, absolūti nav līdzīgs tev. Viņš pat neievēros, ka tev ir perfekts svaigs manikīrs, ka esi nopirkusi jaunas brīnišķīgas kurpes. Vīrietis nav tava draudzene, ar kuru apspriest katru garderobes niansi.

Attiecībās ir ļoti svarīgi saprast, ka eksistē lietas, kuras ir vērts apspriest tikai ar sievietēm. Saskaņa un patiesa sapratne partnerattiecībās absolūti nav saistīta ar to, vai vīrietis spēj novērtēt, cik labi tavas sarkanās augstpapēdenes piestāv violetajai kleitai.   

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock