foto: Pixabay.com
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 22. oktobris
Cita pasaule
2018. gada 22. oktobris, 04:42

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 22. oktobris

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šodienai.

AUNS
Šodien neizsaki pamācošus komentārus, jo vari uzrauties uz cilvēkiem, kas to vien gaida, lai uz kādu varētu izgāzt savas dusmas. Esi radošs, un tu atradīsi daudz svarīga, ko darīt, lai justos apmierināts.

VĒRSIS
Enerģija šodien ātri izsīks, bet atgriezīsies lēnām, tāpēc nesāc neko, kas prasa ilgstošu piepūli un pacietību. Tas gan nenozīmē, ka vari slinkot, vienkārši pareizi sadali spēkus.

DVĪŅI
Enerģiska, mērķtiecīga rīcība var izraisīt domstarpības ar ietiepīgiem, aizspriedumainiem cilvēkiem. Neizrādi savu pārākumu, tas plaisu attiecībās vēl vairāk padziļinās.

VĒZIS
Centies nedomāt par nepatīkamo. Paliec malā no strīdiem un asām sarunām. Pēcpusdienā noskaņojums mainīsies, un būs vieglāk saskatīt izeju no situācijas, kas iepriekš likās neatrisināma.

LAUVA
Kaislībām vaļu neļauj, tavi morāles principi citiem var šķist nepieņemami. Saglabāt kontroli pār sevi un situāciju būs vieglāk, ja nedzīvosi ilūzijās, bet stāvēsi stingri uz zemes un it visā ievērosi mērenību.

JAUNAVA
Ar personīgajām problēmām tiec galā paša spēkiem, jo iejaukšanās no malas visu sarežģīs. Spēku smelies garīgās aktivitātēs, klausies mūziku, baudi mākslu un radošu cilvēku sabiedrību.

SVARI
Darot praktiskus darbus, esi precīzs un akurāts. Ja jūti, ka sāk zust pacietība, paņem pauzi vai kaut ko pamaini. Tiklīdz atradīsi pareizo pieeju, vairākus darbus paveiksi vienlaikus.

SKORPIONS
Šodien ieteicams nepaļauties uz to, ka, risinot sarežģītas situācijas, izdosies iztikt bez zaudējumiem. Pat ja pirmajā brīdī šķitīs, ka varēsi izšmaukt, vēlāk sapratīsi, ka labāk laikus samierināties ar likteni nekā uzturēt sevi ar veltām cerībām.

STRĒLNIEKS
Neko neatstāj pusdarītu. Grūtos brīžos tevi iedrošinās tuvinieki, viņi morāli atbalstīs. Jūtām vaļu neļauj, mierīgi uzklausi ikvienu, kam ir ko teikt, arī tad, ja saproti, ka tev mēģina iestāstīt pilnīgas aplamības.

MEŽĀZIS
Kontrolē sevi, pieklusini dusmas. Būdams sliktā noskaņojumā, neko neatrisināsi. Kad garastāvoklis būs labs, tad arī darbi veiksies un cilvēki būs saprotoši.

ŪDENSVĪRS
Nebūs viegli izdarīt visu, kas iecerēts vai ko esi apsolījis izdarīt. Veiksmīgi sākušos procesu var nobremzēt sīks, taču kaitinošs šķērslis, ko novērsīsi ar izdomu un attapību.

ZIVIS
Izskatās, ka šodien var rasties problēmas attiecībās ar tuviniekiem. Tev būs jālabo viņu pieļautās kļūdas un aplamības. Lai cik liela būtu tava pacietība un vēlme palīdzēt, bez emocionālām izpausmēm neiztikt.