foto: LETA
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 21. oktobris
Cita pasaule
2018. gada 21. oktobris, 04:58

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 21. oktobris

Jauns.lv

Lai viss izdodas vēl labāk, nekā plānots un domāts!

AUNS

Ja nu kaut kas brīžiem nomāks, tad tas būs kāds aizķēries šaubu un neziņas mākonis, izklaidība, nespēja koncentrēties. Lai kādas būtu grūtības, tiecies pēc labākā rezultāta, kādu vien konkrētos apstākļos iespējams sasniegt.

VĒRSIS

Dari visu, kas tavos spēkos, lai ne pats sev, ne citi nevarētu pārmest neieinteresētību vai nevērību. Velti uzmanību attiecībām, kas iedvesmo. Neesi augstprātīgs, tas var bēdīgi atspēlēties.

DVĪŅI

Pieklusini ambīcijas, nepieļauj problēmu rašanos no nekā. Pārlieku individuāli un patvaļīgi nerīkojies, ņem vērā, ka cilvēki rēķinās ar tevi – neizjauc kopīgus plānus tikai tāpēc, ka gribi izcelties vai kādam kaut ko pierādīt.

VĒZIS

Vakarpusē necenties risināt globālas problēmas, sakārto vidi ap sevi. Saņemies, rodi spēku turpināt iesākto arī tad, ja ne viss notiek tik gludi, kā gribētos.  Brīžos, kad jārisina svarīgi jautājumi, nepieļauj, ka nepatika pret kādu traucē būs lietišķam un konstruktīvam.

LAUVA

Nelielas izmaiņas plānotajā darba kārtībā uztver kā iespēju uzlabot to, kam iepriekš netika veltīts pietiekami daudz uzmanības. Tava autoritāte celsies, ja izturēsi grūtības līdz galam.

JAUNAVA

Jo drosmīgāka un apņēmīgāka būs tava rīcība, jo lielākas būs izredzes gūt cerētos panākumus un uzvaras. Vari doties izzinošā atpūtas braucienā vai komandējumā, tikai ar nosacījumu, ka finanšu līdzekļi to atļauj.

SVARI

Tiecies ar draugiem, domubiedriem, atjauno kādas senas attiecības. Mākoņos nelidinies, neiztēlojies lietas labākas, nekā tās ir patiesībā. Rīta pusē veiksmīgas būs sabiedriskās aktivitātes un radošu ieceru īstenošanu.

SKORPIONS

Ar sportiskām nodarbībām nepārspīlē, ievēro mērenību. Kāda tuvinieka rīcība var pamatīgi tevi izbrīnīt un sagādāt vilšanos, taču nepārdzīvo un nevienu nevaino, pieņem to kā apstākļu sakritību un abpusēju nesaprašanos.

STRĒLNIEKS

Vaļsirdīga domu apmaiņa dos bagātīgu vielu pārdomām. Dod iespēju otram izskaidrot, pamatot savu rīcību, tas ieviesīs skaidrību un palīdzēs atjaunot sašķobījušās attiecības. Neradi problēmas tur, kur to nav.

MEŽĀZIS

Ja pats saviem spēkiem nespēj atrast risinājumu sarežģītā situācijā, lūdz padomu. Apkārtējie palīdzēs ievirzīt tavas domas pozitīvā gultnē. Attiecībās svarīga būs prasme uzklausīt un meklēt kompromisus.

ŪDENSVĪRS

Atsauc atmiņā patīkamus notikumus, kopā pavadītos brīžus. Tava darbošanās būs veiksmīga, ja cienīsi citu viedokli un ievērosi ētikas principus. Attiecībām nenāks par labu tuvinieku centieni ierobežot tavu pašizpausmi.

ZIVIS

Pretrunīgi uzskati viegli izprovocēs strīdus, bojās noskaņojumu un mazinās vēlmi dalīties ar savām iecerēm. Uzklausi objektīvu kritiku un iemācies no tās gūt noderīgu pieredzi.