foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 20. oktobris
Cita pasaule
2018. gada 20. oktobris, 04:43

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 20. oktobris

Jauns.lv

Paskaties debesīs - viss ir labi!

AUNS

Sargies no slēptas nelabvēlības un negodīguma. Nezaudē ticību sev, paplašini redzesloku, un tava attieksme pret problēmām mainīsies. Vari doties ceļojumā vai uzņemt ārzemju viesus savā mājā.

VĒRSIS

Vēlmi iesaistīties sabiedriskajās aktivitātēs var nomākt šaubas, vai spēsi paveikt konkrētos uzdevumus. Ja nebūs neviena, kas tevi uzmundrina, palaidīsi garām kaut ko svarīgu. Neesi neiecietīgs un kaprīzs, tad par atbalsta trūkumu sūdzēties nevarēsi.

DVĪŅI

Tiecies pēc taisnīguma. Apstākļi lieliem pirkumiem nebūs labvēlīgi. Viegli zaudēsi kontroli pār tēriņiem, izdarīsi aplamus aprēķinus vai, absurdu apsvērumu vadīts, sasolīsi to, ko pēc tam būs grūti izpildīt.

VĒZIS

Sākot no pusdienlaika ap pl.13, ne vienmēr varēsi paļauties uz savām zināšanām un pieredzi. Nedodies ārzemju braucienā, neuzklausi svešus noslēpumus un nevienam neuztici savējos.

LAUVA

Šodien citu interese par tavām idejām kļūs aizvien niecīgāka. Lepnā vientulībā varēsi pukoties, ka iepriekš nenovērtēji piedāvāto atbalstu. Vēlāk attiecības ar apkārtējiem būs diezgan saspringtas.

JAUNAVA

Pievakarē var pārņemt sērīgs garastāvoklis, kam pamatā būs neizlēmība un nepārtrauktas šaubas pašam par sevi. Netiecies ar cilvēkiem, kas mīl kritizēt un pelt, pārlieku jūtīgi uztversi viņu izteikumus. Šodien komunicē tikai ar vistuvākajiem.

SVARI

Ja sen jau esi vēlējies ko paust plašākai publikai - šodiena tam ir lieliski piemērota! Tās var būt diženas pārdomas lielas auditorijas priekšā vai spēcīgs ieraksts sociālajos tīklos - tam visam būs tieši tāda atgriezeniskā saite, kādu gribēji .

SKORPIONS

Varēsi lepoties ar savu pienesumu sabiedrībai, kā arī izteiksmes oriģinalitāti. Liela vēlme spīdēt ar idejām, kas, iespējams, nemaz nebūs tavas. Rūpīgi pieskati, vai nopelni, kurus vēlētos pierakstīt sev, patiešām ir tavi.

STRĒLNIEKS

Lai arī ir svētdiena  - tiem, kuriem šodien darbs, jāliek aiz auss: tevi var pārprast visos līmeņos - no tuvākajiem radiem līdz pat augstākā līmeņa vadītājiem. Iespējami jauni notikumi un jauni pienākumi, kuriem sagatavoties iepriekš īsti nebija ne laika, ne tavas vēlēšanās.

MEŽĀZIS

Šodien būtiski pastāvēt nedaudz ēnā un ļaut mirdzēt citiem. Tas attiecas arī uz partnerattiecībām. Nekādā ziņā neiniciē konfliktsituācijas, un arī nemeties risināt citu problēmas.

ŪDENSVĪRS

Raizes var sagādāt bērni, tomēr šodien būtiski saglabāt neitralitāti savos spriedumos. Tāpat arī dusmu izvirdumi beigsies ar rūgtu nožēlu dažas dienas vēlāk. Apkauj sevī jebkādu agresiju .

ZIVIS

Savu plānu īstenošana prasīs ilgāku laiku nekā bija domāts. Svarīgi to visu pieņemt ar vēsu galvu un veselīgu ironiju, pretējā gadījumā ļoti sliktā garastāvoklī vari pavadīt nepatīkami ilgu laiku.