foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 22. septembris
Cita pasaule
2018. gada 22. septembris, 04:20

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 22. septembris

Jauns.lv

Kas jauns?

AUNS

Pateicoties spējai koncentrēties un saglabāt iekšēju stabilitāti, nebūs grūti pielāgoties situācijai. Svarīgs būs arī draugu atbalsts – viņu labo gribu un draudzību nevajag noraidīt.

VĒRSIS

Maini vidi vai paradumus, tas padarīs dzīvi dinamiskāku, daudzveidīgāku. Nelaid garām iespēju apmierināt zinātkāri, piedzīvot ko jaunu, interesantu. Pie naudas tiksi, izmantojot neparastas darba metodes. Taču nepārvērtē savus spēkus, vairies no pārmērībām.

DVĪŅI

Vari izpelnīties negaidītu popularitāti un atpazīstamību. Risinot jautājumus, kas attiecas uz kolektīvām aktivitātēm, neesi kategorisks, necenties kontrolēt visu un visus.

VĒZIS

Vadi ar prātu, nevis spēku. Šodien neuzticies aizdomīgi vilinošiem priekšlikumiem, neatbalsti negodīgu rīcību. Iepērkoties turi acis un ausis vaļā, netērē naudu loterijās, neaizraujies ar to preču iegādi, kas saistītas ar dažādām izlozēm, atrakcijām. Pirms pieņem vilinošu piedāvājumu, padomā, kā tas ietekmēs tavu personisko dzīvi.

LAUVA

Labi apsver, kuras ieceres īstenot, lai garīgais un materiālais kapitāls tiktu tērēts lietderīgi. Jo drīzāk atradīsi jaunu aizraušanos, jo ātrāk izkļūsi no neapmierinātības un grūtsirdības.

JAUNAVA

Liela nozīme jaunu ideju ģenerēšanā būs draugiem. Prieku sagādās rūpes par mājām, tuviniekiem. Vēlāk aktuāli būs personības pilnveidošanas procesi.

SVARI

Aktuāli kļūs domubiedru un jaunu draugu meklējumi. Esi atvērts jaunām attiecībām, gatavs dalīties ar zināšanām un pieredzi, uzmundrināt ikdienas rūpju nomāktos.

SKORPIONS

Nekļūsti pārāk ziņkārīgs, vairies no saistības ar mistiskām, pārdabiskām lietām, tas var saasināt baiļu un nedrošības izjūtu. Izglītojies, ceļo, uzturi kontaktus ar aktīva dzīvesveida piekritējiem.

STRĒLNIEKS

Iedvesmojies no vecāku cilvēku idejām un pieredzes. Ar amatpersonām tiecies neformālā gaisotnē, tā būs vieglāk panākt personīgu ieinteresētību.

MEŽĀZIS

Centies zināt visu, kas notiek mājās un tuvāko cilvēku dzīvē. Šodien atkārtoti būs jāatbild uz jautājumiem, kurus uzskatīji par atrisinātiem.

ŪDENSVĪRS

Situācija mudinās pārskatīt pieņemtos lēmumus, izvērtēt kādas sadarbības lietderību. Aizstāvot savas intereses, paliec uzticīgs vispārpieņemtiem morāles principiem.

ZIVIS

Nemēģini panākt savu ar viltu un krāpšanu. Lai cik mērķtiecīga būtu tava rīcība, no sastapšanās ar šķēršļiem tas nepasargās. Neuzņemies darbu, kas prasa nopietnu iedziļināšanos un lielu pašatdevi. Ja nepieciešams, pārkārto savu ikdienas ritmu, lai rastu laiku atpūtai. Izklaide, nepiespiestas sarunas un nekādu solījumu!