foto: EPA/Scanpix
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 21. septembris
Cita pasaule
2018. gada 21. septembris, 04:14

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 21. septembris

Jauns.lv

Labdien jaunā dienā!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Izvērtē, vai neesi bijis neadekvāti ass pret cilvēkiem. Ja tā, šodien ir lieliska diena, lai atvainotos par savu aunpierību. Dziļākajā būtībā lietas ir citādākas, nekā tās tu šobrīd redzi. Laipnība (bet nevis lišķība!) tev šodien vērs vaļā visas durvis. Pazemība, sapratne, piedošana.

VĒRSIS

Lielisks laiks, lai plānotu jaunu ceļojumu. Tas var būt arī komandējums, ne atvaļinājuma tipa atpūta. Darba darīšanās ārzemēs pastāv liela iespēja iepazīties ar cilvēku, kas aizķersies sirsniņā uz ilgāku laiku. Šodien Vēršiem prāts būs ass, analītiskā domāšana visaugstākajā līmenī.

DVĪŅI

Ja tevi urda plāni, kas saistāmi ar lielāku "laukumu" nekā tikai paša komforts - perfekts laiks, lai savas vīzijas piefiksētu un iegrāmatotu, un jau drīzumā sākt darboties lietu labā. Piemēram, ja gribi balotēties vēlēšanās - šodien vari sevī un tuvākajos iesēt sēklu par pārdrošo ideju. Tev noticēs. Ne tikai tu, bet arī daudzi citi.

VĒZIS

Maiguma diena. Pret visiem. Mīksta sirds, protams, paver iespēju tikt ievainotai. Tāpēc šodien labāk nekomunicē ar cilvēkiem, par kuriem intuitīvi jūti - viņi nodarīs pāri. Izvairies doties uz vietām, kur gaidāmas asas viedokļu sadursmes. Tas attiecas arī uz smagām sapulcēm. Kaut izliecies par slimu, - neej.

LAUVA

Plāni, kas šķita vareni pirms pāris dienām, tagad var piedzīvot graujošu sakāvi. Idejas kā tādas gan nenoroc! Noglabā tās attālākā plauktiņā, lai atkal piešķirtu šīm domām aktualitāti nedaudz vēlāk (apmēram oktobra vidū). Visādi citādi diena rāma un mierīga, Lauviņām pat šķitīs gausa.

JAUNAVA

Naudas jautājumi atkal priekšplānā. Atroti piedurknes un dodies uz priekšu savu ideju aizstāvēšanā! Tajā pašā laikā atceries par toleranci, sarunājoties ar cilvēkiem, kuru viedoklim nepiekrīti. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Svariem rūpes var sagādāt pagalam prozaiskas lietas - nāk ziema, kas darās ar krājumiem, kā labāk organizēt malkas sagādi, vai bērniem ir sapirktas siltās ziemas jakas... Vismaz pusi dienas paņems sadzīviskas rūpes. Ja spēj tās labi atrisināt, vakarā laiku velti tikai un vienīgi sev un savām interesēm, ne citu vajadzībām.

SKORPIONS

Nospriegoti nervi nav pamats tūdaļ sākt karstasinīgu izskaidrošanos. Ja kāda persona tevi nokaitinājusi, mēģini saglabāt mieru. Radikāli lēmumi un rupji gājieni vēlāk var smagi nepatīkami atmaksāties. Dari individuālas lietas; ciešai kopdarbībai ne pārāk labvēlīga diena.

STRĒLNIEKS

Baudu sniegs viss estētiskais. Perfekta iepirkšanās diena, tāpat lādzīgi izdosies, piemēram, došanās pie friziera, manikīra. Pievakarē prātu var nomākt tumšas un atriebīgas domas, taču - esi labs cilvēks! - centies tām neļauties. Šodien nav vēlams aizdot naudu, to būs ļoti grūti atgūt.

MEŽĀZIS

Kur ir, tur rodas - to var teikt par Mežāža iedvesmu darboties. Ja neļausies slinkumam, jau rīta cēliens iedos tādu "draivu",  ka ne apstāties līdz pat vakaram. Un pat tad noguruma nebūs! Lieliska diena, lai paveiktu lielas, paliekošas, visai sabiedrībai nozīmīgas lietas. Dari, atpakaļ neskatoties!

ŪDENSVĪRS

Iespējamo nomāktību kliedēs nejauši satikts paziņa. Ja uz ielas satiec senu draugu, uzaicini viņu uz kafiju tūdaļ pat! Tieši šāda šķietami nejauša satikšanās var nest lielu pavērsienu tavā dzīvē. Jauns darba piedāvājums, ielūgums uz pasākumu, kam tavā dzīvē var izrādīties liela loma vai kā tamlīdzīgi. Dodies līdzi, neatsaki!

ZIVIS

Mīlas mokas nav mūžīgas. Iespējams, tās šodien kā smags melns mākonis gulst pār tavu dvēseli. Jebkādas darbības, cenšoties pēc labsajūtas, realizē tikai pēc 29.septembra, tagad labāk ne. Pacieties un izsāpi visu, izdomā labākos rīcības scenārijus.