Mode
2018. gada 19. septembris, 06:02

"Mis Itālija" fināliste atbild saviem pāridarītājiem: "Man nav kājas, bet jums nav sirds"

Jauns.lv

Skaistumkonkursa "Mis Itālija" finālā šogad izdevies iekļūt 18 gadu vecajai modelei Kjārai Bordi. Jaunā sieviete ir cilvēks ar īpašām vajadzībām, un jau pirms šī notikuma viņai nācies izturēt apvainojumu lavīnu sociālajos tīklos. Daudziem bija viedoklis, ka Kjāra līdz konkursa finālam tikusi vien tāpēc, ka viņai ir kājas protēze.

18 gadu vecā Kjāra Bordi - meitene ar īpašām vajadzībām, kura tikusi "Mis Itālija 2018" finālā

gallery icon
14

18 gadu vecā Kjāra Bordi, kura kāju zaudēja 13 gadu vecumā, ar velosipēdu iekļūstot autoavārijā, tika paziņota par vienu no trim skaistumkonkursa "Mis Itālija 2018" finālistēm. 

Titulu "Mis Itālija" beigās ieguva Karlota Madžorana, taču pār Kjāru pēdējās dienās gāzusies īsta apvainojumu lavīna sociālajos tīklos. Daudzi sociālo tīklu lietotāji un citi interneta komentētāji Kjārai pārmetuši, ka meitene no Centrāltarkvīnijas provinces konkursa finālā tikusi vien žēluma dēļ un spekulējot ar savām īpašajām vajadzībām un kājas protēzi. 

foto: EPA/Scanpix
"Mis Itālija 2018" finālistes. Kjāra - pirmajā rindā 4. no labās.

"Man nav kājas, bet jums nav sirds un smadzeņu," savā Facebook profilā uz apvainojumiem atbildējusi Kjāra. "Aiz šādām aizdomām slēpjas jūsu pašu vilšanās un neapmierinātība ar dzīvi." 

Paziņo skaistāko meiteni Itālijā - par "Mis Itālija 2018" kļūst Karlota Madžorana

gallery icon
9

Ne jau uzvarēt skaistumkonkursā viņai ir svarīgi, uzsvērusi 18 gadu vecā modele. "Mans mērķis ir pierādīt pasaulei, ka dzīve tāpat var būt lieliska - arī pēc dramatiskiem notikumiem."