foto: Pexels.com
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 18. augusts
Cita pasaule
2018. gada 18. augusts, 04:55

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 18. augusts

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šai dienai.

AUNS
Maģiska diena. Tavam teiktajam piemitīs lielāks spēks nekā parasti. Cilvēki, kurus neizdevās pārliecināt iepriekš, ar interesi tevi uzklausīs.

VĒRSIS
Tiklīdz kaut kas nenotiek pēc tava prāta, nedusmojies uz apstākļiem, neapvainojies uz tuviniekiem. Nedaudz pamaini plānus, un neiespējamais kļūs iespējams.

DVĪŅI
Rutīnai saki - nē, pavadi laiku pēc iespējas interesantāk un aktīvāk. Nedēļas nogalē daudz ko izdosies nokārtot, pateicoties prasmei iepatikties.

VĒZIS
Iemācies skatīt notikumus plašākā mērogā. Sāc ar to, ka atbrīvojies no stereotipiem, paplašini redzesloku – tad arī nepalaidīsi garām iespējas, kas būs kā radītas tavu nodomu īstenošanai.

LAUVA
Esi vairāk ārpus mājām, ierastā draugu un paziņu loka. Iesaisties kultūras dzīvē, rīko un vadi izklaides pasākumus. Par garlaicību sūdzēties nevarēsi.

JAUNAVA
Ja nespēj tikt galā ar grūtu uzdevumu, sarīko ģimenes apspriedi. No daudziem ieteikumiem kāds noteikti noderēs. Zinot, ka neesi viens, kam rūp ērta, mierīga dzīve, būs vieglāk runāt par neatrisinātām problēmām.

SVARI
Plānojot pārkārtojumus mājās, ņem vērā ne tikai savas iegribas, bet arī tavā rīcībā esošos līdzekļus. Ja mazliet padomāsi, atradīsi, kur un kā var noderēt vecās lietas.

SKORPIONS
Pirms svarīga lēmuma pieņemšanas neaizmirsti apspriesties ar mājiniekiem, jo viedokļi atšķirsies. Rīkojoties aktīvi, pat vispārdrošākās idejas kļūs par realitāti.

STRĒLNIEKS
Veiksme būs atkarīga no tavas pārliecības, nevis no tā, vai tev kāds tic vai netic. Risks attaisnosies! Tevi gaida daudz aizraujošu piedzīvojumu.

MEŽĀZIS
Atturies no vēlmes pamācīt, uzklausi apkārtējo teikto. Ja nebūsi pārāk uzstājīgs un ļausi katram pašam izlemt, kā rīkoties, tuvinieki tavas ieceres atbalstīs.

ŪDENSVĪRS
Nenonāc nepareizu priekšstatu varā. Nesteidzies izdarīt secinājumus par cilvēku pēc pirmās tikšanās, sākotnējais iespaids var izrādīties mānīgs.

ZIVIS
Kaut ko iegādājoties, rūpīgi pārbaudi preces kvalitāti. Finanšu situācija būs svārstīga. Visnepiemērotākajā brīdī par sevi var atgādināt līdz galam nesakārtotas naudas lietas.