foto: Vida Press
Kāpēc princesi Šarloti vienmēr ģērbj kuplās kleitiņās ar paaugstinātu viduslīniju?
Princese Šarlote.
Bērni
2018. gada 16. augusts, 06:11

Kāpēc princesi Šarloti vienmēr ģērbj kuplās kleitiņās ar paaugstinātu viduslīniju?

Kasjauns.lv

Līdzīgi kā princim Džordžam, kurš vienmēr ģērbts šortiņos un pusgarajās zeķēs, arī viņa trīs gadus vecajai māsai princesei Šarlotei ir savs stiliņš, – tās ir kuplas kleitiņas ar paaugstinātu jostasvietu kā lellītēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Neraugoties uz to vai princese Šarlote kopā ar vecākiem apmeklē kādu sabiedrisku pasākumu vai dauzās ar brāli pa zālīti, kamēr tētis spēlē polo, princese Šarlote vienmēr ir kuplajā kleitiņā ar dekoratīvu savilkumu augšdaļā.

Britu karaļnama mazās princeses un viņu kleitiņas

gallery icon
34

Patiesībā šādu modes tendenci Šarlote aizguvusi no citām karaļnama dāmām – arī princesi Annu un princesi Eiženiju bērnībā ģērba ļoti līdzīga stila kleitiņās, it īpaši, ja karaliskā ģimene apmeklēja publiskus pasākumus.

„Ja jūs aplūkojat karaliskās ģimenes mazo meiteņu fotogrāfijas – sākot ar princesi Annu un beidzot ar Šarloti, jūs pamanīsiet, ka viņas ir ģērbtas kuplās kleitās, kad izgājušās sabiedrībā kopā ar saviem vecākiem,” žurnālam „Harper’s Bazaar” norādījusi karaliskās ģimenes eksperte Marlēna Koeniga.

foto: Vida Press
Karaliene Elizabete II ar meitu princesi Annu.

Kāpēc gan? Hercogienei Ketrīnai un princim Viljamam ir savi iemesli, kāpēc viņi meitu vēlas ģērbt „tradicionāli”. Viņi tā darot, lai bērnu ģērbšanās stils nevienā laikā neizskatītos vecmodīgs vai novecojis.

foto: Vida Press
Princeses Eiženija un Beatrise bērnībā.

Dizainere Reičela Railija izdevumam „Telegraph” norādījusi sekojoši: „Ja viņi nēsā vienkāršas drēbes, visa uzmanība ir vērsta uz bērnu. Turklāt šis stils nekad neiziet no modes. Fotogrāfija nenorāda uz kādu konkrētu laika periodu un neliek izskatīties vecmodīgi. Viņi dod priekšroku apģērbiem, kas pieskaitāmi klasikai, kas nekad nenoveco, un izvēlas tērpus, kas apzināti piesaista uzmanību.”

foto: Vida Press
Princese Šarlote, dodoties uz brāļa prinča Luisa kristībām.

Princis Džordžs nekad nav nofotografēts garajās biksēs un princese Šarlote, kas redzēta onkuļa prinča Harija bērnības kurpēs, vienmēr ir mīlīgajās kuplajās kleitiņās.

Visticamāk, kad bērni ir mājās un prom no sabiedrības acīm, viņi tiek ģērbti daudz ikdienišķāk, – pieļauj eksperte.

foto: Vida Press
Arī dauzoties zālītē, Šarlote ģērbta kleitiņā.

Līdzīgi kā tauta ir apsēsta ar Kembridžas hercogienes Ketrīnas un Saseksas hercogienes Meganas tērpiem, jaunie vecāki špiko stila idejas arī no prinča Džordža un princeses Šarlotes garderobes. Ne velti tērpi, kādos šī četrotne redzēta izejam sabiedrībā, no veikalu plauktiem pazūd vien dažu stundu laikā. Eksperti lēš, ka princese Šarlote šādi britu ekonomikai ienesusi jau 4.3 miljardus dolāru un nākotnē šis cipars tikai pieaugs.

foto: Vida Press
Šarlote ar brāli princi Džordžu un vecākiem hercogieni Ketrīnu un princi Viljamu.

Britu princeses Šarlotes skaistākās fotogrāfijas

gallery icon
68
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās