foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 15. jūlijs
Cita pasaule
2018. gada 15. jūlijs, 04:41

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 15. jūlijs

Jauns.lv

Saulainu tev dienu!

AUNS

Kontrolē savu uzvedību, pretējā gadījumā vari iemantot kādu slēptu nedraugu. Laba diena visiem mūziķiem, māksliniekiem un aktieriem - tevi augstu novērtēs, ja pats būsi pacēlis latiņu savam sniegumam.

VĒRSIS

Nepūlies pierādīt savu taisnību tur, kur tevi nemaz nevēlas uzklausīt. Mīlētājiem šī var būt bīstama diena - strīdoties šķitīs, it kā tu ietu pa mīnu lauku, bet otrs kā ir, tā paliek kurls un akls. Šodien domā par sevi un savu emocionālo labsajūtu.

DVĪŅI

Tu vari klusēt un tādējādi ietaupīt enerģiju, bet vari arī izvirst kā vulkāns un beigās justies kā gaisu izdvesis balons. Divējāda diena. Problēmas vari radīt tikai tu sev pats, jo apkārtējie patiesībā ir ļoti labvēlīgi noskaņoti.

VĒZIS

Saņemsi daudz uzmanības apliecinājumu no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Lielisks pamats, lai izbaudītu vasaru pēc pilnas programmas! Ļaujoties kādam svešiniekam, pēc laika vari saprast, ka esi atradis savu dvēseles radinieku.

LAUVA

Tava aizņemtība var radīt konfliktus ģimenē. Izsver prioritātes un dod priekšroku egoismam šī vārda vislabākajā nozīmē. Ja esi pelnītā atpūtā, kādā no publiskām vietām vari sastapt cilvēku, ar kuru sarunājoties iegūsi daudz.

JAUNAVA

Atzīsti, ka ne visu vari paspēt izdarīt maksimāli labā kvalitātē. Bet slikti darīt taču nav jēgas, vai ne? Gudri darīsi, ja daļu no pienākumiem vienkārši deleģēsi citiem. Ja jāmaina plāni un taktika - tas būs tā vērts.

SVARI

Šodien jāizvairās no alkohola lietošanas, jo reibumā vari sastrādāt lielas muļķības. Personiskajās attiecībās var iezagties greizsirdība. Šodiena nav piemērota attiecību skaidrošanai, pārmetumiem un savas patiesības uzspiešanai.

SKORPIONS

Atklāsmju brīdi vari piedzīvot pie cilvēkiem, kas sen nav satikti, taču dvēselei tuvi. Lieliska diena, lai stiprinātu draudzības saites, kā arī atzītos mīlestībā kādam. Pozitīvām emocijām piepildīta diena, ja vien pats Vēzis nebūs noracies savā vienatnē.

STRĒLNIEKS

Naudas lietās tev jābūt tālredzīgam. Lieki tēriņi šodien var uzrasties gluži negaidīti - un vari attapties pie tukša maka. Rūpīgi apdomā, kam ko saki. Nevietā izteikti pieņēmumi var vairot nepatīkamas baumas par tevi pašu.

MEŽĀZIS

Pastāv iespēja, ka gluži vai kā uz līdzenas vietas var izcelties strīds. Pārdzīvosi par citu cilvēku nekaunību. Labāk izvairies no diskusijām ar ļaudīm, kuri arī iepriekš norādījuši, ka viņiem nav saprotams tavs redzējums un dzīves mērķi.

ŪDENSVĪRS

Izrādi raksturu, ja jūti, ka tevi iesaista "netīrās" aizkulišu spēlītēs, liekās intrigās un seklās runās. Ja ļausies provokācijām, var notikt nepatīkamas lietas. Atpūšoties pie ūdeņiem, pieskati sevi, bet jo īpaši - bērnus.

ZIVIS

Lai cik arī grūtu tas nebūtu, šodien jābūt racionālam, nevis emocionāli izplūdušai amēbai. Smagi mirkļi var uznākt pēkšņi, un tikpat pēkšņi arī izgaist. Svārstīga diena tām Zivīm, kas nezina, ko grib.