foto: Ekrānuzņēmums
Pēdējā laika sirsnīgākais VIDEO: vectēvs netīšām nofilmē sevi, nevis mazdēla bildinājumu
Vectēvs priecīgs filmē mazdēla bildinājumu.
Attiecības
2018. gada 12. jūlijs, 11:34

Pēdējā laika sirsnīgākais VIDEO: vectēvs netīšām nofilmē sevi, nevis mazdēla bildinājumu

Jauns.lv

Džons Hārts pagājušajā mēnesī devās līdzi savam mazdēlam un viņa draudzenei, lai Ņūmeksikā izbaudītu braucienu gaisa tramvajā tūristu iecienītajā Sandia kalnā. Mazdēls palūdza vectēvam nofilmēt bildinājumu, bet Hārts, paša nezinot, parūpējās par pēdējā laika sirsnīgāko video.

Tramvajiņā, braucot augšup, viņi iepazinās ar vēl kādu atpūtnieku pāri un Hārts pajokoja par to, cik ideāls būtu bildinājums pašā augstākajā kalna punktā.

"Es teicu - Hei, šī varētu būt lieliska iespēja, kur tu bildini savu draudzeni, un tas izraisīja smaidu viņas sejā, nemaz nenojaušot, ka tāds arī bija plāns," atklāja vectēvs.

foto: Ekrānuzņēmums
Vectēvs priecīgs filmē mazdēla bildinājumu.

Kad viņi sasniedza kalna augstāko punktu, topošais līgavainis pasniedza savu telefonu vectēvam, lai viņš nofilmētu bildinājumu.

Hārts, kurš ir izbijis ASV Jūras kara flotes fotogrāfs, bija pārliecināts, ka ar šo uzdevumu veiksmīgi tiek galā. Diemžēl viņa nodomus izbojāja telefona priekšējās kameras režīms.

"Es domāju, ka tikšu galā," teica Hārts. "Pašam nezinot, es tiku filmējis sevi."

Nav redzams kā izskatījās bildinājums, bet, redzot Hārta kvēlojošo smaidu un dzirdot apkārtējo gaviles, noprotams, ka tas izdevās veiksmīgs.

Droši vien būs labāk, ja Hārtam nelūgs filmēt kāzu ceremoniju.

Tēmas