foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 23. jūnijs
Cita pasaule
2018. gada 23. jūnijs, 04:44

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 23. jūnijs

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šai dienai.

AUNS
Briest apvērsums. Iniciators var būt jebkurš, arī jūs. Vīriešiem harmoniska diena, jo spēsi pārliecināt un panākt savu. Asprātība, zobgalība un humors lai būtu tavi ieroči. Sievietēm jānormē runas plūdi, kareivīgums un ietiepīga turēšanās pie sava viedokļa.

VĒRSIS
Svarīgas izšķiršanās diena. Ir vērts ko upurēt, lai ar mazākiem zaudējumiem ietu uz priekšu. Uztver dzīvi kā nebeidzamu noskaņu un izjūtu mainību. Mirkļa burvība ir jāizjūt un jāizdzīvo vienā mirklī un pa īstam...

DVĪŅI
Kārtējo reizi pārliecināsies, ka teorija ir viens, bet prakse - pavisam kas cits. Bruņojies ar pacietību un slīpē kā vienu, tā otru. Piezvani draugiem un mēģini izzināt, kas viņiem ir aktuāls. Iespējams, tev vajadzīgs tieši tas pats. Kā būtu ar dēkpilnu, ekstrēmu ceļojumu?

VĒZIS
Neuzņemies emocionālu atbildību par to, ko dara citi. Nervozitāte un jūtīgums šodien būs pilnīgi lieki. Padziļini svešvalodu zināšanas. Sakārto dzīves telpu ap sevi.

LAUVA
Veidosies situācijas, kurās pat tev var pietrūkt saprātīguma. Nevietā un nelaikā izteikti vārdi var radīt jukas. Veselība ir tikai viena, bet slimību daudz. Uzturi sevi labā formā un tīši nekaitē pats sev. Nelabvēlīgu iespaidu atstās alkohola lietošana.

JAUNAVA
Mājās un sadzīvē vajadzīga pārkārtošanās – šodien to sajutīsi īpaši skaidri. Izsaki mājiniekiem korektus aizrādījumus, būtiski ir sākt kaut ko darīt, meklēt optimālus variantus. Mīlestībai gan nopietnība reizēm kaitē. Uztver to kā rotaļu.

SVARI
Ja rokraksts ir ķeburains, trenējies glītrakstīšanā – šodien šis padoms jāuztver arī metaforiskā nozīmē. Ja nesaproti rakstīto, neko neparaksti. Izjūti to pacilājošo satraukumu, ko sniedz gatavošanās randiņam. Var gan neatnākt tā (tas), kuru gaidījāt, bet citu sagaidīsiet noteikti...

SKORPIONS
Informāciju neturi pie sevis, tai ir jācirkulē. Tad tā atradīs adresātu, un tu būsi ieguvējs. Veicot mājas soli, darbojoties virtuvē, ielāgo, ka tā tomēr ir paaugstinātas bīstamības zona - naži, gāze, elektrība, tvaiki, tauki, etiķis... Neignorē darba drošības noteikumus.

STRĒLNIEKS
Lai iepazītos, jābūt drosmei, aktivitātei un atsaucībai. Ja būsi īgns, vairīsies no sabiedrības un bozīsieties, savu mīlestību nesastapsi, tā nemanāmi paies garām. Tu esi flirta virtuozs, un ir noziedzīgi neizmantot šo dabas doto talantu.

MEŽĀZIS
Tava nervu sistēma ir novājināta, un tu pats uzdarbojies kā tāds diversants, kam dots uzdevums maksimāli iedragāt veselību. Ievēro veselīgu dzīvesveidu, tad daudzas problēmas atrisināsies pašas no sevis.

ŪDENSVĪRS
Sagatavojies tam, ka šodien dzīve ies savu gaitu, kas nesaskanēs ar taviem nodomiem un vēlmēm. Emocijas sitīs augstu vilni, un tās nebūs adekvātas situācijām. Iespējams kontakts ar citu kultūru pārstāvjiem, un tālāko attiecību nākotne ir tikai tavās rokās.

ZIVIS
Aukstu dušu sarūpēs bērni un viņu nedienas personīgajā dzīvē. Palīdzēt gan neko nevarēsi – tikai uzklausīt. Arī savā intīmajā dzīvē glāb to, kas glābjams. Investē līdzekļus attīstībā. Un atceries - ne visam, ko stāsta, var ticēt.