foto: Supplied by WENN/Vida Press
Hercogienes Meganas tēvs: karaliskais pāris jau drīz man sagādās mazbērnu
Tomass Mārkls ekskluzīvā intervijā britu TV rīta raidījumam "Good Morning Britain".
Bērni
2018. gada 20. jūnijs, 05:38

Hercogienes Meganas tēvs: karaliskais pāris jau drīz man sagādās mazbērnu

Jauns.lv

Pirmo interviju pēc meitas kāzām ar britu princi Hariju sniedzis Saseksas hercogienes Meganas tēvs Tomass. Un viņš prognozē, ka nepaies ilgs laiks, līdz viņš kļūs par vectētiņu.

Ekskluzīvā intervijā britu TV rīta raidījumam "Good Morning Britain" Tomass Mārkls (73) atklāti pastāstījis par attiecībām ar karalisko ģimeni un to, kādas sajūtas bijušas, vērojot meitas kāzas TV ekrānā, nevis klātienē.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Karaliskās kāzas Tomasam nācās izlaist veselības problēmu dēļ - neilgi pirms tam viņš piedzīvoja sirdslēkmi. Tā nu nācies šo grandiozo notikumu vērot TV ekrānā. Vērojot meitu izejam pie vīra, Tomass juties "ļoti lepns". Un atzīstas - ir nobirdinājis arī kādu asaru.

"Diemžēl gan tagad šajā vēsturiskajā mirklī es esmu kā tāda zemteksta piezīme, nevis tētis, kas veda viņu pie altāra. Tas mani nedaudz sarūgtina," tā Tomass. "Bet es nevarētu iedomāties labāku aizstājēju kā princi Čārlzu."

"Kad es pateicu viņiem, ka nebūšu, Megana raudāja, bet abi teica - tu tikai parūpējies par sevi, mēs ļoti satraucamies," saka Mārkls, kas pirms kāzām tabloīdiem sarūpēja ne vienu vien iemeslu publikācijām. Lielāko ievērību izpelnījās safabricētie paparaci foto - šis skandāls Tomasu parādīja kā vieglas naudas tīkotāju.

foto: Mirrorpix / Vida Press
Lielu ievērību pirms karaliskajām kāzām izpelnījās safabricēti paparaci foto - šis skandāls Tomasu parādīja kā vieglas naudas tīkotāju.

Meganai un Harijam par to viņš jau esot atvainojies: "Es saprotu, tā bija liela kļūda."

Runājot par meitas ieprecēšanos karaliskajā ģimenē, Tomass pajokoja - viņam Megana "jau kopš dzimšanas bija princese".

Princis Harijs iecerētas roku viņas tēvam esot lūdzis telefoniski. "Es atbildēju - tu esi džentlmenis, apsoli, ka nekad pret viņu nepacelsi roku, un es, protams, došu savu piekrišanu."

Skaistākās fotogrāfijas no Meganas Mārklas dzīves

gallery icon
26

Kā uzskata Tomass, jau drīz meita un viņas jaunais vīrs ķeršoties pie pēcteču radīšanas. "Viņa jau ilgu laiku vēlējusies bērnus. Tagad ir satikusi Hariju, stāsta, cik ļoti viņu mīl, tātad jātuvojas arī mazulim - kaut kad drīz."