foto: Vida Press
Britu karaliskajā ģimenē - vēl vienas kāzas. Pirmo reizi precēsies geju pāris
Karalienes Elizabetes II brālēns lords Ivars Mauntbatens (no kreisās).
2018. gada 17. jūnijs, 14:30

Britu karaliskajā ģimenē - vēl vienas kāzas. Pirmo reizi precēsies geju pāris

Jauns.lv

Kas tāds britu karaļnamā vēl nav bijis, taču šis notikums kļūs par lielisku pierādījumu, ka Lielbritānijas monarhija patiešām spēj pielāgoties modernās pasaules pārmaiņām. People.com vēstī, ka drīz vien kāzas ar savu līgavaini Džeimsu Koilu svinēs karalienes Elizabetes II brālēns lords Ivars Mauntbatens.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Vida Press
Lords Ivars Mauntbatens.

Kāzas notiks šovasara Devonā un iecerēts, ka tās būs ļoti privātas.

Lords Ivars Mauntbatens par savu netradicionālo seksuālo orientāciju pirmo reizi paziņoja 2016. gadā - pēc tam, kad bija jau izšķīries no sievas Penijas.

foto: Vida Press
Lords Ivars Mauntbatens un lēdija Penija Mauntbatena ar bērniem 2005. gadā. Bijušajiem laulātajiem arī pēc šķiršanās izdevies saglabāt labas attiecības.

Mauntbatenam nebija domas precēties vēlreiz, jo viņš jau jutās visu piedzīvojis, piedzimuši trīs bērni. Taču viņš izlēmis, ka tomēr noformēs attiecības oficiāli, un tas tiks darīts viņa partnera Džeimsa dēļ.

foto: Vida Press
Lords Ivars Mauntbatens un lēdija Penija Mauntbatena - vēl kā laulāts pāris.

"Džeimsam nav bijusi tāda stabila dzīve kā man. Es vēlos viņam to dot," saka topošais līgavainis.

 "Tā bija ļoti moderna saderināšanās, jo nebija nekāda bildinājuma, vienkārši lielas mīlestības pieņemšana," saka Džeimss Koils.

Par modernumu un tradīciju laušanu tiek runāts ne velti. Līgavaini lordu pie altāra pavadīt piekritusi viņa bijusī sieva Penija. Šāda ideja prātā ienākusi abu trim meitām.

"Ivars pēdējā laikā ir krasi mainījies, izskatās ļoti laimīgs, kļuvis daudz labestīgāks. Viņš pats to pat nesaprata, cik ļoti homoseksualitātes slēpšana bija viņu nomocījusi. Tagad viņš ir pavisam cits cilvēks. Visi ir vienisprātis, ka nav redzējuši Ivaru laimīgāku kā šobrīd," viņa bijusī sieva saka "Daily Mail".

Lords Ivars Mauntbatens (no labās) kopā ar bijušo sievu Peniju un līgavaini Džeimsu Koilu

A post shared by @fewofherfavouritethings on

Džeimss tāpat arī uzsvēris, ka ceremonija atšķirībā no citām monarhijas kāzām būs vienkārša un privāta, domāta tikai lorda meitām un tuvākajiem ģimenes locekļiem.

foto: Vida Press
Vērojot karalienes Elizabetes II dzimšanas dienai veltīto parādi "Trooping the Colour" 2005. gadā. Pirmais no kreisās - lords Ivars Mauntbatens, viņam blakus princis Viljams.

"Mēs negriezīsim torti, nebūs arī jaunlaulāto pirmās dejas," viņš saka. Pēc oficiālās ceremonijas notiks svinības, uz kuru tiks aicināti apmēram 120 draugi, tur būšot daudz gardu ēdienu un labas mūzikas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās