foto: Vida Press
Meganas Mārklas frizieris atklāj aizkulises: kāpēc līgavas kāzu frizūra izskatījās "izjukusi"
Dažas brīvi krītošas šķipsnas nebija misēklis, tās atstātas nefiksētas apzināti.
Stila jaunumi
2018. gada 24. maijs, 06:09

Meganas Mārklas frizieris atklāj aizkulises: kāpēc līgavas kāzu frizūra izskatījās "izjukusi"

Kasjauns.lv

Tas šobrīd darīts zināms pavisam oficiāli: Megana pati izvēlējusies karaliskajām kāzām „nekārtīgu” frizūru. Šķietami paviršais mezgls nebija friziera kļūda vai pārlieku liela vēja rezultāts. Jaunās hercogienes frizieris Seržs Normāns atklāj visu par Meganas kāzu frizūru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Meganas Mārklas kāzu frizūra

„Mēs to saucam par nekārtīgo mezglu,” norāda frizieris Seržs Normāns. „Tas ir kontrolēti nekārtīgs, pārliecinoties, ka pēc dažām stundām tas ...

gallery icon
14

Frizieri un matu stilistu Seržu Normānu jaunā Saseksas hercogiene Megana iepazina aizvadītajā gadā, pateicoties draugiem.

Karaliskajās kāzās vairāki ievēroja, ka Meganas frizūra šķiet mazliet kā vēja izjaukta. Brīžiem kāda matu šķipsna bija jāaizliek aiz auss, lai netraucē. Karaliskās līgavas frizieris apliecina, ka tāda frizūra veidota apzināti. Viņš atklāj aizkulises par kāzu frizūru.

foto: Vida Press
Meganas frizieris-stilists Seržs Normāns.

„Mēs to saucam par nekārtīgo mezglu,” norāda frizieris Seržs Normāns. „Tas ir kontrolēti nekārtīgs, pārliecinoties, ka pēc dažām stundām tas neizvērtīsies īstā juceklī.” Parīzē dzimušais un Ņujorkā strādājošais stilists atklāj, ka viņam bijušas nepieciešamas 45 minūtes, lai izveidotu līgavai viņas izvēlēto matu sakārtojumu.

foto: Vida Press
„Mēs to saucam par nekārtīgo mezglu,” norāda frizieris Seržs Normāns. „Tas ir kontrolēti nekārtīgs, pārliecinoties, ka pēc dažām stundām tas neizvērtīsies īstā juceklī.”

Lai gan daži ir kritiski noskaņoti par šķietami nefiksēto līgavas frizūru, Seržs Normāns slavē Meganas ikdienišķo attieksmi pret matiem. Viņš ar karalisko līgavu bijis vienādos uzskatos jau kopš brīža, kad uzsākuši sadarbību, gatavojoties lielajam notikumam. „Viņas stils ir ļoti vienkāršs, tas nav samākslots,” paskaidro stilists. „Es necentos ieviest jauninājumus. Viņai ir skaisti mati, strādāt bija viegli.”

foto: Vida Press
Arī oficiālajā kāzu fotogrāfijā redzama brīvi krītošās šķipsnas.

Frizieris-stilists uzsver, ka viņam ļoti svarīgi bijis akcentēt Meganas matu dabiskumu un nepārcensties ar ieveidošanu. „Es parasti izvairos pārsātināt matus ar produktiem un pavisam noteikti nedarīju to arī šajā dienā,” norāda frizūru meistars.

Seržs bija ļoti nodevies Meganas matiem un to skaistuma izcelšanai, un viņam prātā bija arī kāda ārkārtīgi slavena mūza un iedvesmas avots. „(Strādājot) es vienmēr domāju par stila ikonām, ko dievinu,” norāda meistars. „Kā, piemēram, par Odriju Hepbernu un viņai līdzīgām. Viņu fotogrāfijas es aizvien dievinu.”

„Man padomā vienmēr ir mazliet sešdesmito gadu iedvesmas, taču es nevēlos veidot kaut ko tādu, kam ir konkrēta laika perioda rāmējums.”

foto: Vida Press
Megana bieži arī ikdienā mēdz aizlikt kādu matu šķipsnu aiz auss. No tā iedvesmojies karaliskās līgavas frizieris un arī kāzu dienas frizūrai atstājis vaļējas šķipsnas.

Frizieris arīdzan norādījis, ka nav vēlējies padarīt Meganas kāzu frizūru pārlieku kuplu un apjomīgu, kā arī atzina, ka brīvi krītošās šķipsnas atstātas nefiksētas apzināti.

„Es vēlējos radīt kaut ko ārkārtīgi vieglu un nepiespiestu, tāpēc izvēlējāmies brīvu mezglu. Es vēlējos, lai viņa šķipsnas var aizlikt aiz auss, ja tā vēlas, jo tā parasti mēdz darīt ikdienā.”

Seržs Normāns apgalvo, ka līgava bijusi apmierināta, kad viņš beidzis veidot karalisko kāzu frizūru.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Jaunlaulātie princis Harijs un Megana Mārkla ceļā uz kāzu banketu

gallery icon
13

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu oficiālie foto

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu oficiālie foto.

gallery icon
3
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās