foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 25. maijs
Cita pasaule
2018. gada 25. maijs, 04:55

Tavs horoskops šodienai. Piektdiena, 25. maijs

Jauns.lv

Uzzini, kas labs tev gaidāms šajā piektdienā!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Veselīga konkurence palīdzēs atraisīties, atrast oriģinālus risinājumus, kā piesaistīt sev uzmanību. Sapratīsi, ka nav nekā neiespējama. Šī atziņa spārnos tavu iztēli un dubultos dzīvessparu.

VĒRSIS
Enerģijas netrūks – izdosies sakārtot naudas lietas, veiksmīgi iepirkties, kopā ar ģimeni skaisti un gaumīgi pavadīt brīvos brīžus. Rīkojies nesteidzīgi, nesper nepārdomātus soļus.

DVĪŅI
Notikumi strauji attīstīsies, un tu uzņemsies pat lielāku atbildību. Gan vadība, gan pats būsi gandarīts par sasniegto. Pasaule rādīsies spilgtākās krāsās, jaunā kvalitātē.

VĒZIS
Pret problēmām attiecībās ar partneriem izturies filozofiski, necenties nevienu ne pāraudzināt, ne pataisīt pēc sava ģīmja un līdzības. Strīdi nebūs auglīgi, vienīgi vairos savstarpēju neuzticēšanos.

LAUVA
Pamazām lietas sakārtosies, pārņems miers un labsajūta, noskaņojums kļūs optimistiskāks. Ir lielas iespējas atrast radniecīgas dvēseles, jaunus domubiedrus.

JAUNAVA
Lieliski sapratīsies ar līdzgaitniekiem, veidosi jaunus kontaktus – gan privātus, gan ar darbu saistītus. Vari doties komandējumā, meklēt izdevīgas biznesa iespējas.

SVARI
Ja jūti, ka kļūsti pārlieku aizņemts ar darbu un biznesu, atrodi laiku ģimenei. Nenoved situāciju līdz tam, ka sākas strīdi un pārmetumi. Neesi paštaisns, ieklausies citu viedoklī, pat ja tev tas nepatīk.

SKORPIONS
Vēlme izkustēties mudinās traukties pasaules plašumos bez konkrēta galamērķa. Veiksmīgi būs ārzemju ceļojumi, sportiskas aktivitātes.

STRĒLNIEKS
Šodien nerisini svarīgus finansiālus jautājumus – sakāpinātas emocijas neļaus ieraudzīt lietu patieso būtību. Sazinies ar mīļu cilvēku, kopā apspriediet jums svarīgus plānus.

MEŽĀZIS
Ja mācēsi atrast pareizo pieeju, var gadīties, ka atgūsti aizdotu naudu vai saņem pārsteiguma dāvanu. Liela nozīme būs spējai savaldīties un neļaut sīkām nebūšanām izsist tevi no sliedēm.

ŪDENSVĪRS
Esi komunikabls un atsaucīgs, nebaidies izteikt savu viedokli, aizstāvēt principus. Jo pašpārliecinātāks būsi, jo vieglāk iekarosi vēlamo personu uzmanību un cieņu.

ZIVIS
Darbā esi neatlaidīgs, tiecies uz izvirzīto mērķi. Ja ticēsi sev, nekādi ārējie apstākļi nespēs ietekmēt tavu gribasspēku. Vari pievērsties finanšu lietām, kārtot nekustamā īpašuma jautājumus.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās