foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 21. maijs
Cita pasaule
2018. gada 21. maijs, 05:02

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 21. maijs

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šai dienai.

AUNS
Nepārspīlē sīku problēmu nozīmi, nesaskati visur tikai slikto. Attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem tevi saved kopā darbs un ikdienas rūpes, veidosies saskanīgākas, ja neslēpsi savus trūkumus.

VĒRSIS
Ievēro precizitāti naudas lietās, seko līdzi rēķiniem un maksājumiem. Nelolo ilūzijas, ka, paņemot kredītu, naudas problēmas atrisināsies, ātrs risinājums vēlāk var dārgi izmaksāt.

DVĪŅI
Neļauj sevi apmuļķot: izdevīgs piedāvājums var izrādīties tukši solījumi. Kritiski izvērtē situāciju, nepieļauj, ka tev jāatbild par citu kļūdām vai jāmaksā citu rēķini.

VĒZIS
Ikvienu ideju rūpīgi pārbaudi, vai aiz vilinoša piedāvājuma neslēpjas kāds klupšanas akmens. Ja negribi pirms laika atklāt savus nodomus, neizpaud tos nevienam.

LAUVA
Saprotot to, ka esi tālu no ideālām attiecībām, neuztraucies, nenervozē, stress var izraisīt veselības traucējumus. Dzen prom drūmas domas!

JAUNAVA
Pirms kādam pārmet, izskaiti līdz desmit. Neesi sīkumains un kašķīgs, koncentrējies darbam, nevis skaties, ko dara citi. Nepieņem nekādus ar karjeru vai biznesu saistītus lēmumus.

SVARI
Ieklausies, ko tev saka, koncentrē uzmanību uz to, ko dari, nepieļauj kļūdas. Regulāri sazinies ar priekšniecību un kontrolē padotos. Neatkāpies grūtību priekšā.

SKORPIONS
Neatrisinātas problēmas aizkavēs nozīmīgu lēmumu pieņemšanu. Ja piekrīti sadarboties, spēlē pēc noteikumiem, nemaini savas domas pēdējā brīdī.

STRĒLNIEKS
Izjutīsi enerģijas apsīkumu. Apkārtējo rosība kaitinās, nevis mudinās līdzdarboties. Kamēr neesi ticis skaidrībā ar sevi, uz lielām pārmaiņām neceri.

MEŽĀZIS
Apsver katru soli, ko grasies spert, izvairies no kļūdainiem lēmumiem. Nepamet darbu pusceļā arī tad, ja apkārtējie ir neapmierināti.

ŪDENSVĪRS
Nepērc neko lielu un vērtīgu, izklaidēs neiesaisties, neriskē, neļaujies azarta vilinājumam. Labu nodomu vadīts, izdosi vairāk, nekā vari atļauties. Aizdoto naudu vari arī neatgūt.

ZIVIS
Brīžiem kļūsi kaprīzs un pat nesavaldīgs. Izlādējoties atbrīvosies no spriedzes. Dusmas ātri uznāks un tikpat ātri pāries. Ja blakus būs saprotoši cilvēki, atgūt emocionālo līdzsvaru būs vieglāk.