Ķīpsalā izstādes laikā pazudusi levretes šķirnes kucīte. Saimnieki lūdz palīdzību!
Tos, kuri ir redzējuši nobijušos kucīti vai arī spēj sniegt noderīgu informāciju, saimniece lūdz zvanīt uz 29279369 vai 26416717. Atradējam atlīdzība garantēta.
2016. gada 21. marts, 16:04

Ķīpsalā izstādes laikā pazudusi levretes šķirnes kucīte. Saimnieki lūdz palīdzību!

Jauns.lv

Kucīti sauc Viktorija, un viņa pazudusi vakardien, 20.martā, aptuveni pulksten 12.00, pie Ķīpsalas izstāžu halles. Saimniece savu mīluli bija izvedusi pastaigā, lai apmeklētu notiekošo suņu izstādi „Pet Expo 2016.”

Kucītei ir mikročips

„Viņa nepiedalījās izstādē, taču kopīgi bijām aizgājuši, lai atbalstītu viņas radiniekus. Staigājot apkārt, ārpusē, viņa pēkšņi paspruka no manis, nobijās un metās bēgt. Citi cilvēki mēģināja viņu satvert, taču tas viņu izbiedēja vēl vairāk,” izmisusi ir saimniece Ingūna. Viņa atklāj, ka nav redzējusi savu mājdzīvnieku kopš vakardienas un bažījas, ka varētu notikt kas ļauns. „Ja kāds viņu jau ir atradis, tas nozīmē, ka speciāli nesazinās ar saimniekiem, jo ir redzams, ka kucītei ir kakla siksna. Papildus tam ir arī mikročips,” saka saimniece.

Atradējam atlīdzība garantēta

Pazudušās kucītes pazīmes – 7 mēnešus veca, pelēka, 38 cm augums, atsaucas uz vārdu Viktorija, kakla siksna sarkanā krāsā. Tos, kuri ir redzējuši nobijušos kucīti vai arī spēj sniegt noderīgu informāciju, saimniece lūdz zvanīt uz 29279369 vai 26416717. Atradējam atlīdzība garantēta.

Kasjauns.lv/ Foto: Facebook.com