foto: REUTERS
Hercogiene Ketrīna publisko bildes, kāds izskatās viņas mazais princis
Princis Luiss.
Bērni
2018. gada 6. maijs, 10:30

Hercogiene Ketrīna publisko bildes, kāds izskatās viņas mazais princis

Jauns.lv

Lielbritānijas karaliskā ģimene svētdien publiskoja divus nesen dzimušā prinča Luisa fotoattēlus, kurus Kensingtonas pilī uzņēmusi viņa māte Ketrīna.

foto: REUTERS
Princese Šarlote ar savu mazo brālīti. Mātes uzņemts attēls.

Fotoattēlā, kas uzņemts 26.aprīlī, trīs dienas pēc prinča Luisa piedzimšanas, viņš redzams, atspiedies pret spilvenu, savukārt 2.maijā izdarītajā fotouzņēmumā Luiss redzams kopā ar māsu Šarloti viņas trešajā dzimšanas dienā.

Princis Luiss Arturs Čārlzs piedzima 23.aprīlī.

foto: REUTERS
Princis Luiss.

Ar vārdu Luiss godināts Viljama vecvectēva brālis Luiss Mauntbatens, kuru 1979.gadā nogalināja Īru Republikāņu armija (ĪRA), bet Čārlzs ir Viljama tēvs.

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene ar jaundzimušo dēlu pamet Svētās Marijas slimnīcu.

gallery icon
46

Mazulis ir karalienes Elizabetes II sestais mazmazbērns. Viljama un Ketrīnas ģimenē jau ir divi bērni - četrus gadus vecais Džordžs un trīs gadus vecā Šarlote.

Princis  Džordžs nāca pasaulē 2013.gada 22.jūlijā, bet Šarlote piedzima 2015.gada 2.maijā. Jaundzimušais ir piektais rindā uz Lielbritānijas monarha troni.

Džordžs ir trešais aiz sava tēva  prinča  Viljama un vectēva   prinča  Čārlza, bet Šarlote ir ceturtā. Līdz ar Džordža mazā brālīša piedzimšanu Viljama brālis princis  Harijs, kurš 19.maijā precēsies ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu, atkāpies uz sesto vietu.