Sekss, ciemojoties pie vecākiem: 6 padomi, kā TO darīt klusītēm
"Vai tiešām tas jādara, kad māte un tēvs klausās aiz sienas?" daudzi būs sašutuši. Taču ir ļaudis, kuri atklāti atzīst - labākais sekss dzīvē viņiem ir bijis tieši vecāku mājās.
Attiecības
2016. gada 24. marts, 20:45

Sekss, ciemojoties pie vecākiem: 6 padomi, kā TO darīt klusītēm

Jauns.lv

Šajās brīvdienās daudzi plāno doties ciemos pie saviem vai mīļotā vecākiem, tāpēc aktuāls kļūst delikātais jautājums par viesošanās intīmo pusi. Vai šoreiz mēs tur mīlēsimies? Un vai pagājušajā reizē viņi jau kaut ko nedzirdēja? Ja nevēlies dot iemeslu šādām bažām (vai lai vecāki ierauga tevi kailu, kādu pēdējoreiz redzēja bērnudārza laikā), vērts ielūkoties "Men’s Health" piedāvātajos padomos.

Ir lietas, kas vecāku un bērnu attiecībās nemainīsies nekad. Arī tad, kad vecāki jau ir nobrieduši kļūt par vecmāmiņām un vectētiņiem, viņi tāpat nevēlas pieķert savas atvases, nodarbojoties ar seksu. Taču – ko darīt, ja kopā ar savu otro pusīti ciemojies pie vecākiem vai arī visi kopā dodaties kopējā ceļojumā? Viss ir vienkārši – jāļauj vaļa fantāzijai.

„Daži mani klienti ir teikuši, ka labākais sekss dzīvē viņiem ir bijis tieši vecāku mājās. Neierastie apstākļi piešķir krietnu pikantuma devu, un sajūta „galvenais, lai mūs nepieķer,” ir ļoti uzbudinoša,” stāsta seksuālo attiecību terapeite Marisa Nelsone.  Pikantērijas ir laba lieta, bet tev nudien negribētos sastapties ar savu izbrīnīto tēvu brīdī, kad būsi bez apģērba, vai ne? Tāpēc ielūkojies mūsu padomos, kā veiksmīgi nomaskēt savas kaislības, atrodoties vienā mājā ar vecākiem.

Izvairieties no gultām

Čīkstošas gultas, skaļas matrača atsperes un muguras, kas dauzās pret sienu, absolūti neatbilst diskrētam seksam. „Esiet radoši un izdomājiet citu vietu, kur to darīt. Tikai ne gultu. Kaut vai guļamistabas grīdu, vannasistabu, pagrabu, automašīnas salonu,” iesaka intīmpreču veikala īpašnieks Tristans Vidmarks.

Nodarbojieties ar seksu pieliekamajā kambarī

Kā jau atgādinājām, gultas mēdz čīkstēt. Īpaši, ja tā ir gulta vai dīvāns „ar stāžu” – tas pats, kurā tu gulēji, kad vēl mācījies skolā un dzīvoji vecāku mājās.

„Atrast istabā citu vietu – tas ir aizraujošs uzdevums. Sienasskapis vai pieliekamais ir interesanti tā iemesla dēļ, ka šaurības dēļ vajadzēs izdomāt jaunas mīlēšanās pozas. Varat, piemēram, arī salikt spilvenus uz grīdas un iekārtoties uz tiem,” iesaka Nelsone. Galvenais – pielūko, lai uz galvas neuzkrīt slēpes no skapjaugšas vai arī vecais putekļainais čemodāns, kas piebāzts ar bijušo draugu/draudzeņu fotogrāfijām.

...vai arī automašīnā

Atcerieties klasiskās amerikāņu filmas un mīlējieties uz auto aizmugurējā sēdekļa. „Piedāvājiet vecākiem, ka viņu uzdevumā varat kaut kur aizbraukt un atvest, piemēram, torti, šampanieti vai suņu barību no lielveikala, un pa ceļam iebrauciet kādā stāvvietā vai mežiņā. Paņemiet līdzi segu. Vēl pikantākām izjūtām varat likt lietā auto drošības jostas – rokudzelžu vietā,” iesaka attiecību eksperte Džesa Braitone. Jums šis variants derēs, ja pilsētā vai ciemā zināt nomaļu vietiņu (vai piemērotu meža ceļu), kur reti parādās cilvēki un neviens nesnaikstās gar mašīnas logiem. Vai arī – ja jums ir auto, kura pakaļējie stikli ir patumši tonēti. Lai nu kā – jāpatur prātā, ka sevišķi kaislīgos mirkļos mašīna tāpat ritmiski šūposies un pievērsīs uzmanību.

Spēlējiet „klusuma spēlīti”

Tas, ka nav iespējas skaļi vaidēt, kaislīgi kliegt vai rupji lamāties (vai arī ko jūs mēdzat darīt kaisles apmātībā), tikai pastiprina uzbudinājumu un padara seksu vēl erotiskāku. „Paspēlējiet „klusuma spēlīti”: izmēģiniet dažādus paņēmienus (skūpstus, glāstus un visu pārējo), lai piespiestu otru izdvest kaut skaņu. Ja viņam/viņai no uzbudinājuma ir jāierokas spilvenā vai jāaizspiež mute ar roku – tātad viss notiek tā, kā tam ir jānotiek,” iesaka Nelsone.

Pamostieties naktī

Uzlieciet modinātāju uz pašu klusāko režīmu, lai tas pamodina jūs nakts vidū. „Kad visi guļ, jums būs lielāka darbošanās brīvība,” iesaka Vidmarks.

Iztieciet ar priekšspēli

Ja ļoti uztraucaties, ka vecāki jūs tomēr sadzirdēs, var iztikt vien ar priekšspēli. Taču ar to nevajag pārspīlēt un jāprot laikā apstāties, citādi būs patiešām smieklīgi, kad tu vai tavs partneris uzbudinājumā izdvesīs skaņas, kas caur durvīm izklausīsies pēc sāpju māktas kunkstēšanas, un kāds no radiniekiem metīsies iekšā istabā raudzīties, kas noticis.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock