foto: Vida Press
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 21. aprīlis
Cita pasaule
2018. gada 21. aprīlis, 05:02

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 21. aprīlis

Jauns.lv

Izbaudam pavasari ar pilnu krūti!

AUNS

Netaktiska, uzbāzīga rīcība pabojās tavu reputāciju. Ja negribi piedzīvot strīdus un nesaskaņas, neesi pārlieku kritisks. Mīļā miera labad esi gatavs kaut nedaudz piekāpties, un tavas izredzes panākt pretimnākšanu palielināsies.

VĒRSIS

Samierinies ar domu, ka neesi vienīgais, kas savu taisnību uzskata par neapgāžamu. Ja domā, ka vienkāršāk ir ņemt vērā citu cilvēku pieredzi nekā pārbaudīt paša pieņēmumus, tad dari tā. Vienīgi izvairies no stereotipiskas vai vienkāršotas pieejas – dažkārt ne viss ir tik vienkārši, kā izskatās.

DVĪŅI

Centies nenonākt tādu cilvēku ietekmē, kuru vārdi nesaskan ar darbiem. Izjutīsi enerģijas pieplūdumu un gribēsi no dzīves visu, ko vien tā spēj dot. Tomēr esi piesardzīgs, ej soli pa solim.

VĒZIS

Pielāgojies cilvēkiem un apstākļiem, īpaši, ja tas ir tavās interesēs. Pareizi sadali spēkus un uzmanību, saglabā uzticību esošajām attiecībām, neriskē ar to, kas tev ir. Pārāk neaizraujies ar baudām!

LAUVA

Negaidi neko neparastu – grandioziem plāniem šīs dienas nav piemērotas. Pievērsies ikdienišķiem darbiem un pienākumiem. Iepriecini tuviniekus ar savu klātbūtni un ieinteresētību. Kaut arī īpašas problēmas ne darbs, ne attiecības nesagādās, tomēr iespējamas dažas kļūdas neuzmanības dēļ.

JAUNAVA

Pateicoties personīgajai pieredzei, nokļūsi sev izdevīgās situācijās un panāksi labu saprašanos gan darbā, gan mājās. Lieliski tiksi galā ar plānotājām aktivitātēm un baudīsi apkārtējo atzinību.

SVARI

Spēsi pārliecināt par sava viedokļa pareizību, tomēr iespējama arī sevis, sava darba, ideju un plānu pārvērtēšana. Nelauzi galvu par problēmām, ko nevari atrisināt.

SKORPIONOS

Būtiskas pārmaiņas savā dzīvē ieviesīsi vienīgi tad, ja zināsi, ko īsti gribi. Izvērtē, kas no tā, ar ko esi nodarbināts, ir svarīgs tev pašam un cik daudz laika patērē, izdabājot citiem.

STRĒLNIEKS

Nepieļauj, ka kolēģi vai draugi savtīgi izmanto tavu uzticēšanos un labvēlību. Daudz uzmanības veltīsi attiecību sakārtošanai ar tuviniekiem. Šodien vēl izdosies apslāpēt emocijas un daudz ko paturēt pie sevis, taču nākamās nedēļas sākumā savaldīties jau būs grūtāk.

MEŽĀZIS

Saruna būs auglīgāka, ja sāksi ar patīkamo un tikai pēc tam pelsi un kritizēsi. Dzīvo savā ritmā, nepakļaujoties ietekmēm no malas.

ŪDENSVĪRS

Jo vairāk uztrauksies, ko par tevi domā apkārtējie, jo grūtāk būs pieņemt lēmumu un rīkoties saskaņā ar savam vēlmēm. Neiedziļinies detaļās, neraizējies par niekiem, vienkārši pielāgojies situācijai, pirmajā vietā liekot personīgās intereses.

ZIVIS

Rīkosies enerģiski, apņēmīgi, tev patiks izvirzīt sarežģītus uzdevumus ne vien sev, bet arī citiem. Gribēsi, lai citi darbojas ar tikpat lielu entuziasmu kā tu, taču to panākt nebūs viegli. Saglabāt kontroli pār visu būs grūti.