Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 16. aprīlis
Cita pasaule
2018. gada 16. aprīlis, 04:23

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 16. aprīlis

Jauns.lv

Kas zvaigznēm padomā šodieniņ:

AUNS

Auniem medību diena - dāmas var pamanīt ko sevišķi saistošu parastā garāmgājējā, vīriešus var piesaistīt vaļīgs dekoltē, ko pavasara saule jau iekrāsojusi rozīgu. Esiet izlēmīgi un ejiet uz savu mērķi, - zvaigznes tam ir īpaši labvēlīgas! Darba lietās ievēro piesardzību, parakstot līgumus par lielu naudu.

VĒRSIS

Jauns mēness iezīmē lielo darījumu laiku Vēršiem. Var nākties saskarties ar šķietami īpaši izdevīgu projektu, kas sola lielu naudu. Rūpīgi iepazīsties ar līguma detaļām, jo pastāv iespēja, ka šodien noslēgts līgums var tikt lauzts jau drīzumā.

DVĪŅI

Pastiprināsies sajūta, ka jāmeklē jauni sabiedrotie, jauni draugi, jauni partneri. Ja lēmums par šķiršanos no "vecajiem" ir izsvērts, šodien droši vari attiecības pārtraukt. Lielu pašatdevi prasīs ar mājām un ģimeni saistītu ieceru īstenošana. Traucēs strīdi ar laulāto draugu, vajadzēs pierādīt katra sava ierosinājuma lietderību.

VĒZIS

Neizsaki neparastus priekšlikumus, nemaini nodomus pēdējā brīdī. Taču tava izvēle attaisnosies, mācēsi gūt labumu no katras situācijas. Nekur nav tik labi kā mājās, pie savējiem – to šodien sapratīsi īpaši skaidri.

LAUVA

Nedodies tālā ceļojumā un nepiešķir lielu nozīmi nejaušiem kontaktiem. Noderīga būs tikšanās ar kādu gados vecāku cilvēku. Lielāku uzmanību vēlams veltīt partnerattiecībām. Ne ar ko jaunu tās tevi nepārsteigs, drīzāk visu saliks pa plauktiņiem vecajās vietās.

JAUNAVA

Šūpoles šodien tevi uznesīs īpaši augstu – ja vien pats nenobīsies un tās nebremzēsi. Būs daudz attapības un izdomas, par sevi atstāsi lielākoties labu iespaidu. Pratīsi nomierināt citus, samazināt spriedzi.

SVARI

Vari ķerties pie novārtā atstātiem saimnieciskiem darbiem. Veiksmīgi būs pirkumi, nelieli finansiāli ieguldījumi. Šī diena pilnīgi noteikti ir tavējā. Būsi komunikabls, mācēsi pārliecināt un iedvesmot.

SKORPIONS

Uzņem ciemiņus, viņiem tavās mājās šodien īpaši patiks. Viegli iejutīsies mājasmātes/tēva lomā pat tad, ja nebūs pietiekami laika tam sagatavoties. Pateicoties dzīves gudrībai un intuīcijai, viegli izkļūsi no saspringtām situācijām.

STRĒLNIEKS

Dodies tur, kur notiek kaut kas interesants un ir iespējams būt kopā ar draugiem, domubiedriem. Tas var būt gan tālāks ceļojums, gan kāda izklaides pasākuma apmeklējums. Esot prom no ierastām ikdienas situācijām, būs vieglāk saprast, kā un ko mainīt, lai dzīve kļūtu patīkamāka, harmoniskāka.

MEŽĀZIS

Ir daudz iespēju, ka šodien ar tevi notiks brīnums. Tiesa, labas lietas no gaisa gluži nekrīt – par savu laimi un labsajūtu būs jāpacīnās. Turies tālāk no neapmierinātiem, emocionāli uzvilktiem cilvēkiem, neiesaisties bezjēdzīgos strīdos.

ŪDENSVĪRS

Iedziļināšanās sīkumos nepalīdzēs labāk izprast lietu būtību, tieši pretēji – attālinās no būtiskā. Saglabā vēsu prātu, un viss būs kārtībā. Asāk izjutīsi pretrunas starp esošo un vēlamo. Neapmierinātība izpaudīsies tieksmē kritizēt tuviniekus.

ZIVIS

Neesi dzēlīgs, īpaši mājās. Pozitīvi iespaidi novērsīs domas no ikdienas un vairos optimismu. Vērtīgas atbildes uz tevi interesējošiem jautājumiem atradīsi psiholoģiskā literatūrā. Sapratīsi, kurus mērķus un ieceres īstenot nekavējoties, ar kuriem vēl nogaidīt un pastrādāt.

Tēmas