foto: Oļegs Zernovs
Ūdrīša sieva Ilona: "Mīlestība nav tikai rozā baloni"
Ilona Balode-Ūdre velta savu dzīvi vīram Rolandam un dēlam Bārtam.
Attiecības
2018. gada 15. aprīlis, 07:12

Ūdrīša sieva Ilona: "Mīlestība nav tikai rozā baloni"

Jauns.lv

“Es smaidu ļoti maz,” atzīstas grāmatu autore, bijusī aktrise Ilona Balode-Ūdre (36), kas nu jau otro gadu diendienā kopj autoavārijā sakropļoto vīru mūziķi Rolandu Ūdri.

Rolanda Ūdra un Ilonas Balodes līkloču pilnā dzīve

gallery icon
26

Žurnāla OK! jaunākajā numurā lasāma līdz asarām aizkustinoša un ļoti atklāta intervija ar Ilonu, kurā viņa izstāsta, cik fiziski un psiholoģiski smagi izvērtusies dzīve pēdējos divos gados: “Kādreiz man bija raiba dzīve. Tagad mana dzīve ir izdzīvošana. Iespējams, tā kļuvusi par vienu no garlaicīgākajām dzīvēm uz planētas.”

Toreiz Ūdrīti uz ielas notrieca auto, viņš bija iereibis, taču šoferis atļauto 30 kilometru vietā brauca ar septiņdesmit. Ilona neslēpj, ka kopš avārijas jūtas vientuļa. “Kādreiz ar Ūdri dalījāmies visā, bet tagad viņš it kā ir atdalīts. (..) Kopā vairs neguļam, dzīvojam katrs savā istabā, viņam ir slimnieka gulta, es esmu ar dēlu Bārtu...”

Ilona gan uzsver, ka mēģina saņemties un dzīvot tālāk, iet pie psihoterapeita, uz treniņiem, piespiež sevi dzīvot – rakstīt grāmatu, aiziet pie friziera, manikīra, vairs nelieto alkoholu, nesmēķē. “Lai stumtu Ūdra ratus, bija vajadzīgs baigais krampis.”

Vai Ilona nepieļauj domu, ka var atrasties kāds cits cilvēks, kurš viņu iemīl? “Man ir cilvēks! Ar kuru es apprecējos un kuru mīlu. Viņš ir mājās. Ratiņkrēslā. Tas neko nemaina. Mīlestība nav tikai rozā baloni. Mīlestība ir arī tas... Ūdris pa ilgiem laikiem negaidīti pateica: “Es tevi mīlu.” Un es atkal sapratu, kāpēc to visu daru,” strikti atbild mūziķa sieva.