foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna pēdējo reizi pirms dzemdībām iziet sabiedrībā
Kembridžas hercogiene Ketrīna īsi pirms trešā mazuļa dzimšanas.
2018. gada 22. marts, 16:35

Hercogiene Ketrīna pēdējo reizi pirms dzemdībām iziet sabiedrībā

Jauns.lv

Jau pavisam tuvu ir brīdis, kad pasaulē nāks prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas trešais mazulis. Šodien topošā māmiņa pēdējo reizi izgājusi sabiedrībā pirms lielā notikuma - viņa piedalījusies pasākumā "SportAid", kas veltīts jauno britu sportistu atbalstam.

Iepriekš ziņots, ka karaliskajam mantiniekam pasaulē jānāk aprīlī, un nesen princis Viljams kādā pasākumā sacījis, ka viņa sievai ir jādzemdē "kuru katru dienu".

foto: Vida Press

Atgādinām, ka princis Viljams un hercogiene Ketrīna apprecējās 2011. gadā, un ģimenē jau ir divi bērni - dēls Džordžs, kuram jūlijā būs pieci gadi, un meita Šarlote, kura maijā svinēs 3. dzimšanas dienu.

Grūtniecības sākumā Ketrīnu atkal mocīja spēcīgi nelabumi, taču pēc tam atkal viņa varēja atgriezties darbos. Neraugoties uz grūtniecību, hercogiene bieži bija redzama sabiedrībā.

foto: Vida Press

Briti aprēķinājuši, ka kopš gada sākuma līdz šodienai Kembridžas hercogiene ir piedalījusies 38 oficiālos pasākumos, ārzemju vizītēs un dažādās tikšanās reizēs. Salīdzinājumam - šajā pašā laikposmā 2017. gadā viņai ir bijušas 11 oficiālas tikšanās, bet 2006. gadā - tikai 7.

Hercogiene Ketrīna iziet sabiedrībā īsi pirms trešā bērna piedzimšanas

gallery icon
15

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna apmeklē formālas vakariņas Zviedrijā

Stokholmā rīkotās formālas vakariņas apmeklēja princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu, Zviedrijas kroņprincese Viktorija ar vīru princi Danielu, Zviedrijas premjerministrs ...

gallery icon
13

Princis Viljams ar Kembridžas hercogieni Stokholmā spēlē bendiju

Princis Viljams ar Kembridžas hercogieni Katrīnu viesojas Zviedrijā, kur Stokholmā apmeklēja bendija laukumu un sacentās "bullīšu" mešanā.

gallery icon
31

Gaidot trešo mazuli, hercogiene Ketrīna pirmo reizi iziet sabiedrībā

Britu karaļnamā liels notikums: Kembridžas hercogiene Ketrīna pirmo reizi izgājusi sabiedrībā pēc tam, kad pasaule uzzināja par viņas trešo grūtniecību.

gallery icon
10

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon
26