Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 24. marts
Cita pasaule
2018. gada 24. marts, 04:25

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 24. marts

Jauns.lv

Veiksmīgu dienu visiem!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Strīdi un nesaprašanās saasinās situāciju ar tuviniekiem. Vislabākā stratēģija – konflikta nociršana pašā saknē. Iespējamas tikšanās un iepazīšanās, kas var pāraugt draudzības robežas. Dzīvi par garlaicīgu nosaukt nevarēs, būs daudz pārmaiņu.

VĒRSIS

Kopīgs pasākums vai ceļojums nostiprinās attiecības ar mīļoto cilvēku. Rūpes par profesionālo prestižu, meistarības krāšana, kursu apmeklēšana, komunicēšana ar augsta līmeņa profesionāļiem. Veiksies darbi, kas sniedz gan māksliniecisku, gan praktisku labumu.

DVĪŅI

Mīlestības un draudzības pamatiem jābalstās uz līdzvērtības principiem. Ilgas attiecības laimīgi atrisināsies. Lai iekarotu mīļotā sirdi, tavā rīcībā ir pietiekami daudz iedarbīgu līdzekļu.

VĒZIS

Problēmu jārisina mierīgi. Interese par darbu zudusi, grūtības sākt to, kas plānots. Notikumu gūzmā jāsaglabā miers un bez satraukuma jāvēro notiekošais.

LAUVA

Partneris pastāvīgi kaut ko gaida, taču tu ne vienmēr gatavs atsaukties. Enerģija mazliet sarūk, var atļauties vairāk līdzekļu veltīt savam ārējam izskatam un labsajūtai.

JAUNAVA

Valdzinās apkārtējos ar savu šarmu un kļūsi par kompmānijas kodolu un dvēseli. Zināšanas ir sava veida prece, ko iespējams izdevīgi realizēt. Pietiks ar attieksmes maiņu, un viss parādīsies citā – daudz spožākā – gaismā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Jauki būtu mīļā gaisotnē pavadīt laiku kopā ar vecākiem. Darbaspējas nepievils. Var uzņemties līdera lomu un pat piedāvāt sevi kādā vadības postenī.

SKORPIONS

Mājas darbi vai ballīte kopā ar draugiem aizgaiņās garlaicību. Internetā negaidīta veiksme savedīs kopā ar interesantu sarunas biedru, kurš kļūs vairāk nekā draugs.

STRĒLNIEKS

Virzīšanās uz priekšu tā, it kā nemaz nebūtu iespējams kļūdīties. Kā koks ar saknēm turēsies pie veicamajiem uzdevumiem, tāpēc daudz paveiks. Agrāko plānu precizēšana.

MEŽĀZIS

Nopietnas izmaiņas pasaules uzskatā. Iepazīšanās ar cilvēkiem, kas atklās jaunas vērtības un apvāršņus. Interese par dzīves noslēpumaino un neizzināto. Aizraus psiholoģija un ezoterika.

ŪDENSVĪRS

Meklēs atbildes uz jautājumiem, vai patiešām dara to, ko vajadzētu, vai atrodas pareizajā vietā un laikā. Ar partneriem saspringtas attiecības. Savus tālejošos mērķus viņiem labāk neuzticēt.

ZIVIS

Jaunas atziņas, pastiprināti pievēršoties sevis izzināšanai. Apziņa, ka citi cilvēki nav ne draugi, ne ienaidnieki, bet skolotāji. Apstākļi rosina baudīt dzīvi.