Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 22. marts
Cita pasaule
2018. gada 22. marts, 04:22

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 22. marts

Jauns.lv

Kam jābūt gatavam šodien:

AUNS

Lielākajai daļai Aunu šodiena nozīmēs milzīgu darba gūzmu un visnotaļ maz prieka - tas procesu bremzēšanās dēļ. Lieliski, ja šodien vari strādāt uz pusslodzi vai vispār paņemt brīvdienu. Attiecību joma - saspringta.

VĒRSIS

Iespējams, uz āru lauzīsies egoisms un taisnprātība. Lēni visu apdomājot, iespējams nākt pie būtiska kompromisa saistībā ar citiem cilvēkiem. Pagājušajā nedēļā prātā izauklētās idejas nu varēs likt lietā .

DVĪŅI

Iespējamas jaukas tikšanās, iepazīšanās. Kopīgi piedzīvojumi saliedēs. Sargies no pārpūles, nenervozē, īpaši par to, ko izmainīt nav tavos spēkos. Nekritizē, nepārmet citiem atšķirīgu dzīvesveidu.

VĒZIS

Jaucoties citu dzīvē, savas problēmas neatrisināsi. Atrodi relaksējošu, prātu nomierinošu nodarbošanos, pārlasi mīļāko grāmatu vai noskaties iedvesmojošu filmu.

LAUVA

Viegli veidosies brīvas, draudzīgas attiecības, kuras neuzliek nekādus pienākumus vai saistības. Izklaide, atpūta, nepiespiestas sarunas, un – nekādu solījumu! Tikai nekļūsti pārgalvīgs, neizdabā savām vēlmēm.

JAUNAVA

Neiedomājies sevi bagātāku, nekā tas ir patiesībā. Naudu tērē sadzīvē noderīgu priekšmetu iegādei. Esi izvēlīgs, bet ne kaprīzs. Ja gribi gūt plašākas publikas atzinību vai īstenot kādu aizraujošu ideju, esi gatavs mazliet papūlēties.

SVARI

Attīsti savas spējas, meklē gudrus, atjautīgus risinājumus. Nepievērs uzmanību pēkšņiem tuvinieku iebildumiem. Pašapziņa un ticība saviem spēkiem palīdzēs īstenot iecerēto.

SKORPIONS

Neesi pārlieku optimistisks, tas var pamudināt uz nevajadzīgu risku. Dienas pirmajā pusē uzmanies radīt augsni baumām.

STRĒLNIEKS

Rīta pusē būsi neizlēmīgāks, būs grūtāk palikt uzticīgam saviem principiem, nepakļauties apkārtējo ietekmei. Tavā rīcībā var nonākt fakti, kas būs pretrunā ar informāciju, uz kuru līdz šim balstījies.

MEŽĀZIS

Ģimene, radinieki būs tavs balsts un palīdzēs veiksmīgi atrisināt problēmas. Par daudz jaukties savos plānos gan viņiem neļauj, tas aizskars tavas ambīcijas.

ŪDENSVĪRS

Spēcīgākas kļūs jūtas pret mīļoto cilvēku. Brīžiem gan sasolīsi vairāk, nekā spēsi izpildīt, jo tik ļoti gribēsi izdabāt otram, ka aizmirsīsi padomāt par sevi.

ZIVIS

Neapdomības sekas īpaši asi izjutīsi pievakarē, jo secināsi, ka personiskajiem plāniem tev laika neatliek. Dienu pavadīsi, cīnoties ar stereotipiem un ilūzijām, kas neatspoguļo realitāti.