Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 21. marts
Cita pasaule
2018. gada 21. marts, 04:34

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 21. marts

Jauns.lv / LETA

Kas šodien:

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Dari to, ko no tevis vismazāk gaida. Šodien tas būs labākais veids, kā piesaistīt uzmanību, iegūt jaunus paziņas, bet konkurentiem likt nedaudz “pierauties”. Apvaldi dedzību, neiedomājies diktēt savus noteikumus vai kontrolēt citu rīcību, attiecībām par labu tas nenāks.

VĒRSIS

Pieklājība šodien svarīga - īpaši attiecībās ar augstākām amatpersonām. Līdz pēcpusdienai neuzdrošinies lauzt stereotipus, piekrīti kādam izaicinājumam, nebaidies riskēt.

DVĪŅI

Domas no izklaides un izpriecām novērsīs sadzīviskas rūpes. Darbojies čakli, taču nepārvērtē ne savus spēkus, ne tehnikas iespējas. Rītu sāc ar kādu skaistu apņemšanos. Ja to neizdosies īstenot, vainu varēsi novelt uz nelabvēļiem un skauģiem.

VĒZIS

Tiekoties ar draugiem un plānojot nākotni, palaid domas brīvākā lidojumā. Tikai nepazaudē realitātes izjūtu, neaizraujies ar utopiskām idejām. Neuzticies aizdomīgi vilinošiem priekšlikumiem, neatbalsti negodīgu rīcību, pat ja tā ir tev izdevīga.

LAUVA

Pievakarē pienākumu būs vairāk, atbildība lielāka. Pārņems sajūta, ka citiem klājas labāk nekā tev. Radošs apsīkums, kas atgādinās stāvokli, kad iekšā ir, bet ārā nenāk.

JAUNAVA

Ja nebūsi attaisnojis uz tevi liktās cerības, iespējamas nesaskaņas ar tuviniekiem. Nepūlies sevi aizstāvēt, tas var beigties ar strīdu. Draudzīgām sarunām un savu interešu aizstāvēšanai piemērotāka būs rītdiena.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Savaldīt savas emocijas un izdarīt pareizo izvēli būs grūtāk. Veiksmīgas lietišķās sarunas, ir cerības uz ietekmīgu amatpersonu atbalstu.

SKORPIONS

Problēmas iespējamas darbā ar tehniku, elektroniku, atklāsies nepilnības padoto darbā. Neļaujies satraukumam, saudzē nervu sistēmu, atrodi iemeslu priekam. Daudzas tehniskās problēmas izdosies novērst, grūtāk būs īstenot ar karjeru un nākotnes izredzēm saistītas ieceres.

STRĒLNIEKS

Vērtīgu impulsu turpmākām aktivitātēm dos tikšanās ar senu draugu vai skolasbiedru. Toties cilvēki, kas allaž zinājuši, kad un kā tev palīdzēt, pēkšņi kļūs tik aizņemti, ka velti gaidīt viņu atsaucību.

MEŽĀZIS

Iepērkoties vai veicot maksājumus, nesteidzies, nemaini paradumus. Vakarpuse nav piemērota izklaides un kultūras braucieniem. Notikumi attīstīsies ne tā, kā biji iecerējis.

ŪDENSVĪRS

Prieku sagādās rūpes par mājām, tuviniekiem. Pat rutīnas darbi būs vieglāk padarāmi, ja veiksi tos ar patiku. Neiesaisties diskusijās ar cilvēkiem, kuru viedoklis atšķiras no tavējā, savu tu nepanāksi, tikai sabojāsi attiecības.

ZIVIS

Centies lieki netērēt ne naudu, ne enerģiju. Pat ja jūties drošs par saviem ienākumiem, neiegādājies jaunas lietas, ja vecās vēl kalpo pietiekami labi.