foto: LETA
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 20. marts
Cita pasaule
2018. gada 20. marts, 04:37

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 20. marts

Jauns.lv

Jauku dienu jums visiem!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Lai paveiktu visu iecerēto, vajadzēs daudz enerģijas un spēcīgu motivāciju. Nonācis izvēles priekšā, vari apmulst. Grūti būs sadalīt uzmanību visām aktuālajām tēmām. Ja jūti, ka sāk pietrūkt laika, nesteidzies, nekļūsti paviršs.

VĒRSIS

Strauja, pārgalvīga rīcība var radīt ne vienu vien pārpratumu. Labāk kaut ko atlikt uz vēlāku laiku, nekā riskēt un vienalga pie vēlamā rezultāta netikt. Pielūko, ka nekļūsti pārāk atkarīgs no līdzcilvēku viedokļa un atzinības.

DVĪŅI

Saglabā pašcieņu, neizdabā citu interesēm tik ļoti, ka paša viedoklis kļūst mazsvarīgs. Piekrītot iesaistīties kādā darījumā, vadies ne tikai pēc materiāliem, bet arī idejiskiem apsvērumiem. Tas palīdzēs paveikt iesākto līdz galam.

VĒZIS

Iespējams, sapratīsi, ka cerības uz peļņu ir visai niecīgas. Lai izvairītos no problēmām darbā, esi delikāts un taktisks attiecībās ar priekšniecību. Brīžos, kad jārisina svarīgi jautājumi, nepieļauj, ka nepatika pret kādu traucē būt lietišķam un konstruktīvam.

LAUVA

Centies pēc iespējas mazāk palikt viens. Pārdomājot dzīvi, var pārņemt neapmierinātība, tāpēc pēc iespējas mazāk kaut ko analizē un vērtē. Ja kaut kas nenotiek, kā plānots, nekļūsti ass, nevaino citus savās neveiksmēs.

JAUNAVA

Uzklausi draugus – viņu nolūks nebūs pamācīt, bet gan piebremzēt tavu dedzību un pasargāt no problēmām. Iespējami strīdi attiecībās ar tuviniekiem. Lai saglabātu mieru ģimenē, būs jābūt pacietīgam un taktiskam.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Jāmāk sevi savaldīt ikreiz, kad kāds pēkšņi izdomās rīkoties, kā ienāk prātā. Jautājumos, kas saistīti ar materiālo labklājību, rīkojies gudri, esi neatlaidīgs. Apņemies netērēt laiku bezmērķīgiem klejojumiem pa veikaliem.

SKORPIONS

Uzmanies no slepena mīlas romāna un intrigām. Kutelīgā situācijā saglabā mieru – tas būs labākais veids, kā pasargāt sevi no ziņkārīgiem, uzbāzīgiem jautājumiem.

STRĒLNIEKS

Ja saviem spēkiem neizdodas rast risinājumu kādai problēmai, lūdz palīdzību. Nepieļauj, ka aizspriedumu vai pārāk principiālas nostājas dēļ izjūk lieliska iecere. Rūpējies par savu noskaņojumu. Nedodies uz darījuma pārrunām sliktā omā.

MEŽĀZIS

Ja esi ar kaut ko neapmierināts, noskaidro iemeslu un pacenties to novērst. Neizgāz dusmas uz pirmo, kas pagadās pa rokai. Plānojot pārkārtojumus mājās, ņem vērā ne tikai savas iegribas, bet arī tavā rīcībā esošos līdzekļus.

ŪDENSVĪRS

Ja secini, ka ideālajam risinājumam vajadzīgs pārāk daudz līdzekļu, pieļauj atkāpes. Mazliet piedomājot, atradīsi jaunu pielietojumu vecām lietām. Attiecībās ar tuviniekiem nepieļauj, ka pēkšņu domstarpību vai iebildumu dēļ parasta diskusija pārvēršas nopietnā strīdā.

ZIVIS

Izmanto jebkuru situācijas pavērsienu, lai panāktu, ka tevī ieklausās. Tu gūsi panākumus, ja ticēsi sev! Jaunas vēsmas attiecībās ar mīļoto cilvēku liecinās par to, ka mainās ne tikai laikapstākļi, bet arī cilvēki.