foto: LETA
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 19. marts
Cita pasaule
2018. gada 19. marts, 04:30

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 19. marts

Jauns.lv

Kas gaidāms šodien:

AUNS

Pastāv izvēle - darīt tā, vai darīt citādi. Mīlas dzīvē tu jau jūti, kā vajag, kā būs vislabāk. Tomēr tava pārliecība var disonēt ar otra cilvēka redzējumu. Kompromisus šodien, protams, var meklēt, taču maz ticams, ka spēsit nonākt pie kopsaucēja.

VĒRSIS

Svarīgākos jautājumus atliec uz vismaz nākamās nedēļas beigām. Neielaid sirdī dusmas un rūgtumu, šīs lietas var saindēt pašu uz vēl vismaz pusi turpmākās nedēļas. Šodiena piemērota atpūtai labi zināmu cilvēku vidū.

DVĪŅI

Riskanti lietot alkoholu vai citas apreibinošas vielas. Piesargies no tehnikas, kas nav labākajā lietošanas kārtībā. Pirmā reakcija uz kādu nejauši satiktu cilvēku var būt kļūdaina. Savu viedokli par citiem cilvēkiem šodien nevienam neuztici.

VĒZIS

Pārmetumi un kreņķi var skart tos, kuri šobrīd atrodas šķiršanās procesā vai mantas dalīšanas stadijā. Ar to jārēķinās. Diena drīzāk piemērota sabiedriskai iešanai, nevis vienatnei. Vientulība daudzus var aiznest liekās, nevajadzīgās pārdomās.

LAUVA

Ja ir iespēja izglītoties garīgi, - šis tam ir ļoti piemērots laiks. Vakarpusē var pārmākt slinkums un apātija. Brīvajiem var nākties sastapties ar cilvēku no pagātnes, kas nekādas labas atmiņas nenes.

JAUNAVA

Klausi intuīcijai. Uzmanību prasīs personas, kas diendienā atrodas tev līdzās, bet nav tuvinieki vai radi. Var nākties risināt citu cilvēku personiskas lietas.

SVARI

Ja tev lūdz padomu, neatsaki to un savu viedokli paud, taču, ja paši Svari "ies virsū ar verdiktu", tas var rezultēties sabojātās attiecībās. Ko sēsi, to pļausi.

SKORPIONS

Absolūta vienlīdzības diena, kurā ļoti jāskatās uz to, ko tu pats dod otram cilvēkam. Pārmetumiem nav vietas, ar tiem tikai izraksi bedri pati sev. Pēcpusdienā nav vēlamas sarunas par darījumiem ar lielu naudu, tāpat arī aizņēmumi no kāda jāpārdomā septiņreiz.

STRĒLNIEKS

Uz nosprausto plānu vērsies pamazām, bet pārliecinoši. Tavā ceļā nav nekādu šķēršļu, lai jau pirmdien viss notiktu pēc taviem ieskatiem. Tiesa, ieklausīšanās citos dos plašāku redzējumu par savām problēmām.

MEŽĀZIS

Kopumā šī ir piedošanas diena. Apzinātām ļaundarībām kategorisks nē, - nāks atpakaļ divtik. Laipnība un labestība šodien vērs visas durvis, pat tās, kas šķiet aizcirtušās.

ŪDENSVĪRS

Rūpīgi jāpārdomā savs uzvedības modelis sabiedrībā. Laba saikne ar bērniem, tāpat diena lieliski piemērota, lai veiktu investīcijas lietās, kuras jau sen vajadzēja, taču skopums sita pa nagiem.

ZIVIS

Šodien ļaujies notikumu plūdumam, kā arī turi sava nama durvis plaši atvērtas citiem. Negaidītas ciemošanās un/vai svinības var izvērsties par nedēļas jautrākajiem brīžiem. Piepeši satikts kāds pretējā dzimuma pārstāvis var uzjundīt atmiņas no bērnības.