foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 14. marts
Cita pasaule
2018. gada 14. marts, 04:50

Tavs horoskops šodienai. Trešdiena, 14. marts

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šodien.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Pārsteigs un iepriecinās mīļotā cilvēka attapība, tālredzība. Ar lielu apņēmību paveiksi to, kam iepriekš pietrūka pārliecības vai spara.

VĒRSIS
Parādīsies entuziasms un apņēmība reizi par visām reizēm paveikt to, ko jau sen vajadzēja izdarīt. Izlem un rīkojies! Radiem gan neļauj jaukties tavās darīšanās.

DVĪŅI
Labprāt palīdzēsi citiem, taču pielūko, ka nesasoli pārāk daudz. Neļauj sevi iežēlināt, paļaujies uz prāta apsvērumiem, nevis emocijām. Pretējā gadījumā no tavas rosīšanās labuma būs maz.

VĒZIS
Iespējami radoši sasniegumi. Uz vērtīgiem atklājumiem uzvedinās vienatnē pavadītie brīži. Asāk izjutīsi pieķeršanos lietām, cilvēkiem.

LAUVA
Kāds modinās tevī romantiskas jūtas un interesi par radošām aktivitātēm. Daudz nekļūdīsies, ja uzskatīsi, ka esi sastapis īstu draugu, kas saprot tevi no pusvārda. Nepalaid to garām!

JAUNAVA
Nedzīvo ilūzijās, novērtē citus un viņu patiesos nodomus. Piesardzīgi izturies pret dāsniem piedāvājumiem. Tiklīdz runa ir par naudu, esi uzmanīgs.

SVARI
Interesantāka un piesātinātāka šodien kļūs personīgā dzīve. Pārsvarā būsi kustībā – vai nu pats kaut kur brauksi, vai uzņemsi no ārzemēm atbraukušus draugus, radus.

SKORPIONS
Laiks ieklausīties viedos padomos. Kāda atklāsme sašūpos tavu priekšstatu pasauli, izjaucot gadiem ilgušu stabilitātes un drošības izjūtu.

STRĒLNIEKS
Lai arī enerģijas būs daudz, aktivitātes uzplūdi mīsies ar brīžiem, kad tevi interesēs vienīgi atpūta. Situācijās, kad jāpieņem svarīgi lēmumi, neļauj nevienam sevi ietekmēt.

MEŽĀZIS
Būs viegli panākt savstarpēju saprašanos, iesaistīties kolektīvās aktivitātēs. Tikai nesteidzini notikumu gaitu un nedzīvo ilūzijās. Neīsteno vairākus plānus vienlaikus.

ŪDENSVĪRS
Ikdienišķu jautājumu sakārtošana veiksies, pateicoties jau uzkrātajai dzīves pieredzei. Pastiprināti rūpēsies par bērniem un tuviniekiem, lai tikai visi būtu laimīgi, apmierināti un smaidīgi.

ZIVIS
Kārosies piedzīvojumus, taču izvēlies saturīgas izklaides. Nepiedalies riskantā pasākumā tikai tāpēc, ka gribas asas izjūtas. Padomā, lai būtu arī praktisks labums. Neatstāj novārtā rūpes par māju, ģimeni.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās