Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 19. februāris
Cita pasaule
2018. gada 19. februāris, 04:48

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 19. februāris

Jauns.lv

Ko der ielāgot šodien:

AUNS

Apmeklē pasākumus un droši piedalies diskusijās. Tavs sakāmais kādam var šķist īpaši svarīgs, nozīmīgs, vērtīgs. Jaunas draudzības dzimšanai šī diena ir izcili piemērota.

VĒRSIS

Rīkojies drosmīgi un izlēmīgi. Pastāv iespēja aizsākties kādam dienesta romānam, taču uz nopietnām attiecībām šoreiz nav vērts cerēt. Kopumā dienas enerģētiskais fons visnotaļ erotisks.

DVĪŅI

Šodien tavs spēks meklējams individualitātē. Dari visu, lai atšķirtos no citiem! Līdzīgi domājoši cilvēki var novērtēt tavu avangardu. Jutīsi Augoša mēness ietekmi, īpaši savā maciņā.

VĒZIS

Noslēdz sen iesāktus projektus, kas gājuši kā pa celmiem. Ja nav kazai piena, tad nav un nebūs. Izvairies no darbiem, kuri principā ir citu cilvēku pienākums. Raizes un rūpes centies dozēt.

LAUVA

Centies stabili stāvēt ar abām kājām uz zemes un neaizmirst nedz par pienākumiem, nedz par to, ka pēc katra pacēluma visbiežāk nāk atkal kritiens. Diena var prasīt diplomāta spējas. Jānogludina konflikti citu starpā.

JAUNAVA

Šodiena un arī atlikusī nedēļa parādīs, cik tu esi varens un nozīmīgs. Notikumu virtene izgaismos tavas patiesās spējas, un te var gadīties neliela vilšanās sevī pašā.

SVARI

Ja nevēlies izgāzties, neko jaunu šobrīd nesāc, lai gan ir Augošs Mēness. Sirds siltuma meklējumi. Iespējams, esošās attiecības to nevarēs nodrošināt.

SKORPIONS

Ilgas pēc kā cita - cēlāka, jaukāka, tuvāka. Vēlme pacelties debesīs. Jaunu, svaigu emociju meklējumi. Sadzīve un rutīna var kaitināt. 

STRĒLNIEKS

Naudas plānošanas jautājumi. Bilances un izdevumi, aizdevumi un kredītu lietas. Dienas otrajā pusē šie jautājumi savu formu būs ieņēmuši, tāpēc pacenties par tiem vairs nedomāt un pievērsties savu tuvinieku labsajūtas vairošanai.

MEŽĀZIS

Piemēram, Mežāža zīmē dzimušajiem tētiem šodien pat ļoti veiksmīgi var izdoties iepirkšanās kopā ar meitu vai citu tuvu sievieškārtas tuvu radinieci. Kopumā ļoti sievišķīga enerģija, izmanto to!

ŪDENSVĪRS

Ja pārņem dzīves bezspēcība un pazīstamā sajūta, ka "nekam taču nav jēgas", meklē glābiņu tajos hobijos, kas allaž līdz šim devuši prieka injekciju. Pat ja tie ir apgrēcīgi, šodien no slikta garastāvokļa glābs egoistiskas un baudpilnas lietas.

ZIVIS

Stabilu vietu tavu vērtību hierarhijā var ieņemt kāds kolēģis, kuru līdz šim tā īsti nepamanīji. Tiem, kas atrodas iemīlēšanās stadijā, viss būs vienalga, uz acīm rozā brilles un "visa pasaule man pie kājām" sajūta.

Tēmas