foto: Vida Press
Bejonsas tēvs paziņo: meita nebūtu tik slavena, ja viņai būtu tumšāka āda
Bejonsa Noulza un viņas tēvs Metjū Noulzs.
2018. gada 12. februāris, 06:30

Bejonsas tēvs paziņo: meita nebūtu tik slavena, ja viņai būtu tumšāka āda

Kasjauns.lv

Bejonsas tēvs un viņas bijušais menedžeris Metjū Noulzs (66) skandalozi paziņojis: viņa meita nebūtu tik slavena, ja viņai būtu tumšāka ādaskrāsa. Pēc Noulza kunga domām, lielāki panākumi mūzikas pasaulē ir tikai tām afroamerikānietēm, kurām ir gaišāks ādas tonis.

Metjū Noulzs par savas meitas karjeru rūpējās jau kopš pašiem pirmsākumiem - pēc viņa iniciatīvas tika radīta grupa "Destiny's Child", un vēlāk viņš diriģēja arī Bejonsas solokarjeru.

Taču 2011. gadā tēva un meitas attiecības pārtrūka, jo kļuva zināms, ka Noulzs krāpis savu sievu, Bejonsas māti Tīnu Noulzu (64), un viņa neuzticība vainagojās ar ārlaulības bērnu.

foto: Vida Press
Bejonsa "Destiny's Child" laikos.

Vēlāk Bejonsa ar tēti salaba, taču darba attiecības gan beidzās uz visiem laikiem. Intervijā ar žurnālu "Ebony" Metjū Noulzs vērš uzmanību uz mūzikas industrijā valdošo atšķirīgo attieksmi pret dažādām ādaskrāsām.

Tam pierādījums esot fakts, ka patlaban slavenākās afroamerikāņu dziedātājas ir tieši tās, kurām ir gaišāka ādas krāsa. Ieskaitot viņa paša meitu Bejonsu.

"Ja runājam par melnādainajām dziedātājām - kura mūzika tad skan radiostacijās? Meraijas Kerijas, Riannas, reperes Nikijas Mināžas, manu bērnu (Bejonsas un Solanžas)," viņš sacījis žurnālam. Viņš ir pārliecināts: ja Bejonsas āda būtu tumšāka, viņa nebūtu tāda zvaigzne, kāda ir šobrīd.

foto: Vida Press
Bejonsa un viņas tēvs Metjū Noulzs.

Kopš Metjū Noulzs vairs nestrādā ar Bejonsu, viņš ir nomainījis profesionālo jomu un kļuvis par universitātes profesoru. Šobrīd misters Noulzs reklamē savu jauno grāmatu "Racism: From the Eyes of a Child", kurā analizē attiecības starp rasēm.

Šajā pašā intervijā Maikls Noulzs atklāj arī to, ka māte viņam no mazām dienām ir kalusi galvā, lai tikai viņš nesadomātu atvest mājās tumšādainu sievieti. "Sešdesmitajos, septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados tavs ādas tonis bija ļoti svarīgs. Un es diemžēl uzaugu, dzirdēdams tieši šādus vārdus," viņš stāsta.

foto: Vida Press
Metjū Noulzs un Tīna Noulza 2006. gadā.

Bejonsas tēvs atklāj - šādas audzināšanas rezultātā viņš tiešām ticies tikai ar baltādainām sievietēm vai arī tām afroamerikānietēm, kuru ādas tonis ir gaišāks.


 

Tēmas